середа, 05 жовтня 2022 12:16

Зеленський знову збирав Ставку – про що говорили

Зеленський знову збирав Ставку  – про що говорили

Сьогодні, 5 жовтня, президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача.

Представники розвідки, штабу ЗСУ та командувачі військ оперативних напрямків доповіли про актуальну ситуацію на фронті. Про це йдеться у повідомленні президента в офіційному Telegram-каналі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський показав, що лишила після себе Росія у звільненому Лимані

"Серед інших важливих розглянутих питань – стабілізація на щойно деокупованих територіях, подальше звільнення наших земель. А також протидія новим видам зброї, які почав використовувати агресор, та підготовка нашої армії до зимового періоду. Крок за кроком рухаємось до перемоги", – зазначив Зеленський.

Президент України Володимир Зеленський закликав весь світ підтримати резолюцію організації Об'єднаних Націй, яка зобов'язує Росію виплачувати репарації Україні. Це важливий елемент післявоєнної справедливості, компенсація збитку за всі втрати та руйнування, які російський агресор заподіяв Україні, сказав він у зверненні до учасників заходу "Ніч права" в Парижі.

Президент Україна Володимир Зеленський сказав про указ щодо визнання нікчемними всіх указів президента країни-агресорки Російської Федерації Володимира Путіна. Також нікчемні всі російські акти, ухвалені на виконання цих указів. Про це Зеленський заявив у вечірньому відозверненні 4 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський знову збирав Ставку – про що говорили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути