субота, 31 серпня 2019 12:31

Затримали іноземців, які перерізали горло таксисту в Києві

  Правоохоронці знайшли іноземців, які вбили таксиста на Кільцевій у Києві. Фото: Нацполіція
Правоохоронці знайшли іноземців, які вбили таксиста на Кільцевій у Києві. Фото: Нацполіція

Правоохоронці затримали подружжя, причетних до вбивства 22-річного таксиста на Кільцевій дорозі у Києві.

Оперативники провели комплекс оперативних заходів і вийшли на слід зловмисників – подружню пару іноземців, які незаконно перебувають на території України і проживають у Київській області. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

"Під час спілкування з поліцейськими 34-річний громадянин іншої країни зізнався у скоєнні вказаного злочину. Затриманий розповів, що завчасно підготувався до нападу, взявши із собою кухонного ножа. Близько першої години ночі він сів у таксі та сказав водію їхати у бік Окружної дороги. Проїхавши певну відстань, він показав, де йому потрібно вийти. Як тільки авто зупинилося, зловмисник дістав ніж та вдарив ним таксиста у шию. Поранений юнак вискочив з авто, а нападник сів за кермо та поїхав геть. Поранений потерпілий вийшов до проїжджої частини, де його й помітили водії. Один із них зупинився, однак нічим вже допомогти не зміг – юнак від втрати крові загинув", - розповів начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

Зловмисник переконує, що діяв сам, однак оперативники мають обґрунтовані підстави вважати, що його 24-річна цивільна дружина та 4-місячна дитина також перебували на момент скоєння злочину в авто. Наразі ця версія перевіряється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві розшукують небезпечних злочинців, які здійснили розбійний напад

Обох іноземців затримали, їхню дитину вилучили та помістили до лікарні. На даний момент вирішується питання про оголошення підозри затриманим та обрання їм запобіжного заходу.

 
 

У Києві на Кільцевій дорозі чоловіка з перерізаним горлом викинули з машини. Він пройшов кілька десятків метрів і просив про допомогу у проїжджаючих автомобілістів. Проте стік кров'ю на тротуарі. Чоловік працював таксистом, йому було 22 роки.

Зараз ви читаєте новину «Затримали іноземців, які перерізали горло таксисту в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути