четвер, 23 серпня 2012 15:18

Запорізькі лікарі "прогавили" таджиків, які контактували з інфікованим м'ясом

Запорізькі лікарі "прогавили" таджиків, які контактували з інфікованим м'ясом
З м'ясом зараженої тварини контактували 36 осіб. Фото: ru.tsn.ua

У Запорізькій області чотири людини з Таджикистану і Узбекистану після ранкового огляду й приймання антибіотиків самовільно залишили місце мешкання, де знаходилися під наглядом лікарів у зв'язку з ризиком зараження сибірською виразкою, повідомили в прес-службі Міністерства охорони здоров'я України.

"Чотири людини з Таджикистану і Узбекистану, які працювали і проживали в смт. Кирилівка Якимівського району (Запорізька обл — ред.) відразу після ранкового огляду й приймання антибіотиків без попередження залишили смт. Кирилівку і, за свідченням сусідів, відбули за місцем проживання", - наголошується в повідомленні прес-служби відомства.

Станом на ранок 23 серпня всього під наглядом лікарів залишаються 32 людини, які мали ризик зараження збудником сибірської виразки. Всі вони знаходяться під контролем за місцем проживання.

Як повідомлялося, в селі Вознесенка (Запорізька обл.) 20 серпня зафіксований одиничний випадок падежу великої рогатої худоби: лабораторні дослідження показали, що півторарічна телиця була інфікована сибірською виразкою. Власники тварини, інфікованої сибірською виразкою, реалізували її м'ясо в торговельній мережі.

З м'ясом зараженої тварини контактували 36 осіб.

Зараз ви читаєте новину «Запорізькі лікарі "прогавили" таджиків, які контактували з інфікованим м'ясом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути