понеділок, 24 вересня 2018 13:45

Замучила совість: водій, який збив дитину, здався поліції

Замучила совість: водій, який збив дитину, здався поліції
Миколаївським правоохоронцям здався 25-річний винуватець ДТП. Він на пішохідному переході збив 8-річного хлопчика і втік. Фото - ГУНП у Миколаївській області

Миколаївським правоохоронцям здався 25-річний винуватець ДТП. 17 вересня він на пішохідному переході збив 8-річного хлопчика, якого вела до школи баба.

Водій тоді навіть не загальмував – поїхав далі. Дитина отримала дуже важкі травми, лікарі намагаються його врятувати в реанімації, повідомили у відділі комунікації поліції області.

"Правоохоронці встановили, що 25-річний мешканець обласного центру дійсно пересувався на автомобілі Renault Logan білого кольору. Скоївши наїзд, чоловік зник із місця дорожньо-транспортної пригоди, а діставшись додому, заховав транспортний засіб у гаражі та протягом 4 діб переховувався у сусідній області. Однак, побачивши у засобах масової інформації повідомлення про те, що поліцейські його розшукують, а постраждалий хлопчик перебуває у тяжкому стані, вирішив повернутись додому та піти до поліції", - розповіли правоохоронці.

Утік, бо боявся, каже водій. Але зараз замучила совість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У страшній аварії загинули 3 людей

"Дитина вибігла мені просто під колеса. Я встиг лише трохи вивернути кермо. Був у шоковому стані та не знав, що робити в такій ситуації, злякався і просто поїхав. Зараз мені дуже шкода, я каюсь, тому я тут. Спробую допомогти хлопчику, аби він швидше одужав. Прошу вибачення у батьків і всієї сім'ї", - сказав водій.

Чоловіка одразу ж помістили до СІЗО, де він чекає обрання запобіжного заходу. Потерпілий хлопчик досі перебуває в реанімації, але його стан вже покращується.

У селі Романківці Чернівецької області мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter в'їхав у припарковану на узбіччі вантажівку "ЗІЛ", загинула 10-річна дитина.

Зараз ви читаєте новину «Замучила совість: водій, який збив дитину, здався поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути