понеділок, 24 вересня 2018 11:47

У страшній аварії загинули 3 людей

Бiля села Березуватка Устинiвського району на Кіровоградщині сталася смертельна аварія. Там зіткнулися 2 автомобіля "ВАЗ".

3 людей загинуло, ще 3 отримали травми та були заблоковані у понівечених автомобілях. Про це повідомили у прес-службі ДСНС області.

Автор: kirovohrad.dsns.gov.ua
  Бiля села Березуватка Устинiвського району на Кіровоградщині   зіткнулися два автомобіля «ВАЗ». Троє людей загинуло, ще троє отримали травми
Бiля села Березуватка Устинiвського району на Кіровоградщині зіткнулися два автомобіля «ВАЗ». Троє людей загинуло, ще троє отримали травми

"Зіткнулися автомобілі ВАЗ-2101 та ВАЗ-2107. У результаті 2 водії 53 та 43 років загинули на місці. Також загинув 47-річний пасажир ВАЗ-2107", – розповіли правоохоронці.

Травмованому пасажиру "сімки" - 77 років. У ВАЗ-2101 постраждали 68- і 19-річний пасажири.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спалахнув за мить: сталася смертельна ДТП із мотоциклістом

Рятувальники за допомогою спецiального обладнання деблокували постраждалих та надали допомогу з буксирування авто до мiсцевого вiддiлку полiцiї.

Усі обставини аварії з'ясовують слідчі. Відкрите кримінальне провадження.

На трасі Харків-Сімферопіль сталася смертельна аварія. Поблизу села Тракторне Михайлівського району Запорізької області зіткнулися легковий автомобіль Lanos і мікроавтобус Mercedes Vito. У результаті ДТП у легковику загинули 4 людей. 37-річного водія та 31-річну пасажирку мікроавтобуса госпіталізували до Михайлівської районної лікарні.


.

Зараз ви читаєте новину «У страшній аварії загинули 3 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути