четвер, 18 жовтня 2018 15:28

Зайцеву підловили на брехні

Зайцеву підловили на брехні
Підозрювана у масштабній ДТП на Сумській у Харкові Олена Зайцева насправді почувається добре і навіть сміється в суді. Фото - facebook.com/tetyana.dotsyak

Підозрювана у масштабній ДТП на вулиці Сумській у Харкові Олена Зайцева насправді почувається добре і навіть сміється в суді.

Хворобу імітує, розповіла постраждала Оксана Євтєєва, яка втратила в цій аварії молодшу сестру Діану Берченко та чоловіка Олександра Євтєєва, передає "Обозреватель".

"Мої батьки тоді пішли на суд і були недалеко від Зайцевої. Вони розповідали, що ніщо не віщувало біди, потім вона сама почала сіпатися, ніби у неї судоми. Це всі бачили. Та й люди, які мають відношення до СІЗО, кажуть, що там вона цілком нормально почувається і навіть весело сміється", - каже потерпіла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіла з уламками авто розкидало по тротуару: позашляховик збив 11 людей

Жоден лікар, який обстежував Зайцеву, так і не зміг дати висновок, що вона дійсно хвора, додає адвокат потерпілих Лариса Матвеєва.

16 жовтня у Київському райсуді Харкова мало відбутися засідання у справі масштабної ДТП на вулиці Сумській. Проте обвинувачена Олена Зайцева раптово поскаржилася на здоров'я та не змогла дійти з конвойної кімнати до зали суду. Їй викликали "швидку". Засідання перенесли на 24 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Зайцеву підловили на брехні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути