Ексклюзиви
пʼятниця, 03 квітня 2020 21:21

Зайцева принципово не дає інформацію – адвокат потерпілих

Зайцева принципово не дає інформацію – адвокат потерпілих
Засуджена на 10 років за масштабну аварію Олена Зайцева відмовляється надавати інформацію, чи працює вона в колонії. Фото: .facebook.com/larysa.koretska

Винуватці масштабної аварії на вул. Сумській у Харкові Олена Зайцева та Геннадій Дронов зобов'язані виплатити близько 8 млн грн компенсацій сім'ям загиблих та постраждалим.

Виплатити компенсації засуджених зобов'язав Київський районний суд Харкова. Однак вони досі не перерахували й частини коштів, повідомила адвокат потерпілих Лариса Матвеєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніхто б не взяв відповідальність – адвокат про рішення щодо Зайцевої-Дронова

"Жодних дій, спрямованих на виконання виконавчих листів, в результаті яких засуджені повинні були перерахувати кошти потерпілим, нічого зроблено не було. Зайцева принципово відмовляється надавати інформацію про те, працює вона чи ні. Ми вже оскаржили цю відмову. Дронов, ніби як, хворіє. Жодних коштів ніхто нікому не перераховував", – повідомила Лариса Матвєєва, передає objectiv.tv.

Потерпіла Оксана Євтєєва, яка втратила в аварії чоловіка та сестру, підтвердила слова адвоката. Повідомила, що ніхто із її родини за весь час не отримав навіть вибачень від засуджених.

3 квітня Верховний суд розглянув касаційні скарги адвокатів Олени Зайцевої та Геннадія Дронова і залишив їх без задоволення. Це означає, що вони залишаться відбувати вирок - 10 років позбавлення волі. Його винуватцям смертельної аварії виніс Київський районний суд Харкова 26 лютого торік. ДТП сталася на перехресті вул. Сумської та Мечникова 18 жовтня 2017 року. Lexus Олени Зайцевої зіткнувся з Volkswagen Touareg Геннадія Дронова. Від удару її авто відкинуло в натовп. 5 людей загинули на місці. Шоста жертва померла за тиждень в лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Зайцева принципово не дає інформацію – адвокат потерпілих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути