субота, 21 липня 2018 10:00

Загинули миттєво: очевидець розповів про страшну аварію на Житомирщині

Загинули миттєво: очевидець розповів про страшну аварію на Житомирщині
Вантажівка, в яку влетіла маршрутка "Київ-Рівне" біля Житомира, рухалася з невеликою швидкістю. Фото - zhytomyr.dsns.gov.уа

Вантажівка, в яку влетіла маршрутка "Київ-Рівне" біля Житомира, рухалася з невеликою швидкістю. Від удару водій і пасажири, що сиділи за ним, загинули миттєво. Про це повідомив очевидець події Микола, він був на заправці в той момент і надавав допомогу потерпілим у перші хвилини аварії, передає dtp.kiev.ua.

"На очах таке сталося. Я просто не розумію чому говорять, що фура стояла, якщо вона їхала. І швидкість не велика була - 60 км приблизно. Вона їхала в правій стороні. І тут в неї влетів бус. Вантажівка їх потягла до 30 метрів і зупинилася майже на узбіччі. Я там був хвилин 40. З того, як зім'яло бус, видно було не багато, намагалися витягнути хлопчика, інших сильно затиснуло. Ніхто ознак життя не подавав. Всі, хто сидів біля водія і перший ряд за ним, схоже загинули миттєво. Дівчина, яка випала з буса, метрів десять ще по асфальту переверталася, але перші 10 хвилин ще була жива. Я витягнув дитину і допоміг зламати останній ряд сидінь щоб інші змогли вибратися", - розповідає свідок аварії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Їхали з відпочинку: повідомили про стан потерпілих в аварії на Житомирщині дітей

Водій маршрутки"Київ-Рівне", яка розбилася об фуру на Житомирщині, їхав надто швидко. Про це розповіла пасажирка Олена, яка прямувала цим рейсом зі столиці.

Зараз ви читаєте новину «Загинули миттєво: очевидець розповів про страшну аварію на Житомирщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути