вівторок, 09 червня 2020 22:41

Загибель українки в Таїланді: з ким сварилася в день зникнення жінка
5

У Таїланді знайшли мертвою журналістку Ольгу Фролову з Дніпра
Фото: facebook.com/olha.frolova
Поліція Таїланда допитала   бойфренда загиблої української журналістки Ольги Фролової  - британця 47-річного Філіпа Армстронга
Камери відеоспостереження зафіксували, як Ольга   ішла з рюкзаком в останній день, коли її бачили живою
Тіло Ольги Фролової знайшов працівник готелю глибоко в джунглях під листям  кокосової пальми
Поліція Таїланда допитала   бойфренда загиблої української журналістки Ольги Фролової  - британця 47-річного Філіпа Армстронга

Поліція Таїланда допитала бойфренда загиблої української журналістки Ольги Фролової, тіло якої випадково знайшли у лісі.

Ним виявився британець 47-річний Філіп Армстронг, який працює інструктором тренажерного залу. Про це повідомляє The Sun.

Коханець загиблої підтвердив, що мав з нею стосунки. Однак він не знає, що сталося з жінкою після того, як вона зникла 25 травня.

"Я не знаю, куди Ольга пішла після зникнення. Про це невідомо ані мені, ані її чоловіку", - сказав Армстронг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загадкова загибель української журналістки в Таїланді: у поліції не відкидають вбивство

Водночас за інформацією видання Daily Mail, у день зникнення Ольги Фролової між нею та її британським бойфрендом сталася суперечка. Повідомляється, що Армстронга допитували за підозрою у скоєнні вбивства.

Поліція з районного відділку Бо Пхут повідомила, що Ольга Фролова страждала на біполярний розлад і була схильна до спалахів гніву. Також за інформацією Daily Mail, камери відеоспостереження зафіксували, як Ольга повертала орендований мотоцикл і шла з рюкзаком в останній день, коли її бачили живою.

Жінці довелося залишити свій паспорт в магазині, а потім продати мобільний телефон, щоб сплатити рахунок. Місцеві медіа передають, що Ольга повернулася в магазин на мотоциклі разом з бойфрендом, написали в Daily Mail.

Тіло Ольги Фролової знайшов працівник готелю глибоко в джунглях під листям кокосової пальми. Поліції стало про це відомо 6 червня о 17:00. Загибла українка перебувала у 12-річному шлюбі з Дмитром Фроловим, з яким разом виховували сина. Однак 2 місяці тому вона залишила чоловіка, щоб жити з новим коханим, з яким в неї близько року тривав роман.

Зараз ви читаєте новину «Загибель українки в Таїланді: з ким сварилася в день зникнення жінка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути