вівторок, 09 червня 2020 08:47

Зниклу в Таїланді українську журналістку знайшли мертвою

Зниклу в Таїланді українську журналістку знайшли мертвою
У Таїланді знайшли мертвою журналістку Ольгу Фролову з Дніпра. Попередньо, вкоротила собі віку. Фото: facebook.com/dimasfrolov

У Таїланді знайшли мертвою журналістку Ольгу Фролову з Дніпра.

Жінка останні 6 років проживала там разом з чоловіком і сином. Зникла з дому в кінці травня і залишила чоловікові прощальну записку. Попередньо – вчинила самогубство. Про це її чоловік Дімас Фролов повідомив у Facebook.

"Я до останнього в своїх пошуках не хотів розглядати такий варіант. Хоча було багато передумов цього. Мені дуже хотілося щоб я помилявся. Але коли дістали її сумку і речі, сумнівів практично не залишилося. На тілі вже не помітні були татуювання і обличчя змінилося невпізнанно. Вона пролежала там довго. Але речі, одяг і інше деталі свідчили що це Оля. Розслідування про причини смерті тільки почалося, але знаючи її поведінку останні кілька років, медичний діагноз і знаки, які вона подала коли йшла. Вона зібралася. Попрощалася. І пішла. Про причини я буду думати все своє життя", - написав Фролов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Балі за загадкових обставин загинули чоловік і жінка з України

Додав, про зникнення дружини він повідомив в поліцію, але їх робота була малоефективною. На заяву відреагували не відразу і фактично все, що зробила поліція – це перевірила ім'я жінки по базах. Після того, як тіло Ольги було виявлено, поліція стала більш зацікавленою і почала проводити розслідування. Її чоловік впевнений, що це було самогубство.

Він процитував слова, які вона написала йому в прощальному посланні 24 травня 2020 року: "Я все ж таки це накорябала, аж не віриться. Дякую, що терпіли мене".

"Нічого не хочу більше писати. Немає сил і бажання. У мене залишився син. Тепер він моє життя", - каже чоловік.

Відомо також, що Ольга Фролова незадовго до смерті закінчила свою художню книгу. Назвала її "Уроборос". Книга українською написана від першої особи.

У Польщі в ДТП загинула журналістка газети "Сегодня" Поліна Дорожкіна. Аварія сталася на трасі Вишкув – Острув-Мазовецька. У фури лопнула шина. Авто винесло на зустрічну смугу і вона врізалась у два автомобіля. Журналістка їхала в Peugeot із чотирма іншими людьми. Троє загинули на місці. В іншому автомобілі їхали громадянки Польщі. У них травми.

Зараз ви читаєте новину «Зниклу в Таїланді українську журналістку знайшли мертвою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути