середа, 29 квітня 2020 15:34

На Балі за загадкових обставин загинули чоловік і жінка з України

На Балі за загадкових обставин загинули чоловік і жінка з України
На Балі знайшли мертвими двох громадян України. Причину смерті з'ясовують. Фото: coconuts.co

28 квітня на Балі знайшли мертвими двох громадян України. Причину смерті з'ясовують. Проводять аналізи на виявлення коронавірусної інфекції.

Тіла чоловіка й жінки було знайдено в їхніх апартаментах у районі Кедонганан Бадунг. Імовірно, ними були 54-річний Андрій Сусленко і 52-річна Тетяна Менчинська. Місцеві не виключають можливості вбивства під час пограбування, повідомляє тамтешнє видання Coconut.

Поліцію викликали сусіди, які помітили, що пара вже добу не виходить із квартири. Всередині поліцейські виявили тіла без слідів насильства. Задля перестороги перед евакуацією покійних окропили дезінфекційними засобами та відвезли за протоколом Covid-19 у лікарню Санглах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українку знайшли мертвою після знайомства з корейцем в нічному клубі в Москві

Через трагедію інші українські туристи перебувають у шоковому стані, розповів Родіон Маріонда, що застряв на Балі, пише OBOZREVATEL.

"Про це посольство дізналося першим, але нам не повідомили. Це сталося ввечері, ми дізналися про все з місцевих новин. Спершу в ЗМІ писали, що вони померли через алкоголь, але потім стали говорити, що через Covid-19. А місцеві українці просто в шоці. Ми телефонували в посольство, мовляв, чому нам не повідомили, але вони не хочуть нам говорити. Але інформацію вони знають", – розповів Родіон.

Також він додав, що місцеві говорять про ймовірність навмисного вбивства українців.

"Ще кажуть про можливість пограбування. Багатьох в'язнів у Індонезії відпустили з в'язниць, через це й відбуваються такі випадки. Місцеві косо дивляться на нас. Тут з іноземців тільки українці", – поділився він.

Також Родіон зазначив, що зовсім недавно вже ставалися напади на громадян України – одну жінку побили й пограбували, а в іншої палицею вдарили дитину.

В Італії знайшли мертвим 23-річного українця. Тіло виявили в готельному номері Villa delle rose в Олегіо, за декілька кілометрів від аеропорту Мілана "Мальпенса".

Зараз ви читаєте новину «На Балі за загадкових обставин загинули чоловік і жінка з України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути