вівторок, 09 червня 2020 17:42

Загадкова загибель української журналістки в Таїланді: у поліції не відкидають вбивство

Загадкова загибель української журналістки в Таїланді:  у поліції не відкидають вбивство
У Таїланді знайшли мертвою журналістку Ольгу Фролову з Дніпра. Фото: facebook.com/olha.frolova

Тіло української журналістки 32-річної Ольги Фролової виявили в лісі на таїландському острові Самуї 7 червня.

Того ж дня у поліції заявили, що підозрюють, що Фролова була вбита. За словами правохоронців, тіло померлої намагалися приховати. Імена підозрюваних не називають, йдеться в ТСН.

Тіло жінки знайшов працівник готелю. Розповів, що натрапив на нього за 30 м від місцевої дороги, коли збирав гриби. За оцінками поліції, тіло жінки пролежало на місці близько 15-17 днів та почало розкладатися. Поряд був знайдений рюкзак з готівкою, ліками, зарядним пристроєм і навушниками.

Чоловік померлої, Дмитро Фролов, розповів, що вони прожили разом 12 років і виховували сина. На острові Самуї сім'я жила останні 5 років. Однак 2 місяці тому Ольга Фролова покинула свого чоловіка, забрала сина і поїхала жити до свого нового хлопця-іноземця. За цей період вона декілька разів провідувала чоловіка та іноді залишала з ним сина. Водночас пара готувалася подати на розлучення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Балі за загадкових обставин загинули чоловік і жінка з України

Ольга Фролова зникла безвісти 25 травня. У поліції виявили запис з камери відеоспостереження, на якому жінку помічено у день її зникнення. На записі "простежується" маршрут, яким Фролова рухалася до місця, де згодом знайшли її тіло. Однак невідомо, як саме вона туди потрапила, оскільки в сільській місцевості недостатньо камер відеоспостереження, заявляють в поліції. Також на кадрах жінка вбрана у той самий одяг, який пізніше виявили на її тілі.

Фролова зникла після того, як залишила сина чоловіку. Вона повідомила, що згодом повернеться, аби забрати дитину назад. Через 4 дні Дмитро Фролов звернувся до поліції з проханням знайти жінку.

Поліція розслідує смерть Ольги Фролової. Її тіло доправили до лікарні Бангкока для розтину, результатів якого потрібно чекати близько 2 тижнів. Про смерть жінки повідомили в українське посольство.

24 травня Ольга Фролова залишила прощальну записку чоловікові Дмитру Фролову: "Я все ж таки це накорябала, аж не віриться. Дякую, що терпіли мене". Він переконаний, що його дружина вкоротила собі віку. На це вказувала її поведінка останні кілька років, медичний діагноз і знаки, які вона подала, коли йшла. Проте про причини Фролов буде думати до кінця свого життя.

Зараз ви читаєте новину «Загадкова загибель української журналістки в Таїланді: у поліції не відкидають вбивство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути