вівторок, 06 жовтня 2020 12:09

Затримали магазинних крадіїв: вони поцупили термінал для поповнення рахунка

Затримали магазинних крадіїв: вони поцупили термінал для поповнення рахунка
Поліцейські перевіряють інформацію про продаж викраденого через торговельну мережу

У селі Заріччя Овруцького району Житомирської області поліцейські затримали чоловіків, які пограбували місцевий магазин. Злочинна група з чотирьох чоловіків діяла декілька місяців на території північних районів Житомирщини. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підозрюваний у шахрайстві стріляв у поліцейського

"6 жовтня, вночі, працівники карного розшуку спільно з бійцями КОРДу затримали 4 парубків після вчинення тими крадіжки з магазину у с. Заріччя Овруцького району. Молодики серед іншого майна також прихопили з собою термінал поповнення рахунків. За спробами його зламати їх і застали поліцейські неподалік від торговельного приміщення. Працюючи над низкою крадіжок з магазинів, зареєстрованих у кількох районах області, вони встановили їх подібність в окремих моментах. Серед інших схожих ознак – крадіжки терміналів поповнення рахунків. Як правило, їх забирали з приміщень магазинів і ламали десь неподалік", — йдеться в повідомленні.

Поліцейські встановили особи крадіїв. Всі вони є жителями Коростеня віком від 20 до 27 років. Наразі в будинках злочинців проводяться обшуки. Ця група може бути причетна до низки злочинів, учинених на території Ємільчинського, Коростенського, Лугинського, Овруцького, Олевського та Хорошівського районів. Також поліцейські перевіряють інформацію про продаж викраденого через торговельну мережу.

Чоловіків затримали. У поліції відкрили кримінальне провадження за крадіжку. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Злочинна група з 5 осіб, серед яких були іноземці, обкрадала банкомати по всій Україні. Зловмисники для крадіжки обирали віддаленні населені пункти та об'єкти, де було встановлено банкомати. Перед злочином здійснювали розвідку - з'ясовували розклад роботи закладів, наявність камер спостереження, охоронної сигналізації, складали схему нападу та втечі.

Зараз ви читаєте новину «Затримали магазинних крадіїв: вони поцупили термінал для поповнення рахунка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути