Ексклюзиви
середа, 02 грудня 2020 08:47

Заборгувала у фонд класу: багатодітній матері влаштували цькування

Заборгувала у фонд класу: багатодітній матері влаштували цькування
Багатодітній матері з Кропивницького Вікторії Мумизі влаштували цькування у шкільному чаті для батьків через борг у фонді класу. Фото: скріншот із відео

У Кропивницькому багатодітна мати Вікторія Мумига стала жертвою булінгу з боку батьків школярів. Їй пригрозили, що її дитина, яка ходить у другий клас, залишиться без подарунка на День святого Миколая, якщо вона не заплатить борг за зборами до фонду класу.

Жінка розповіла, що вона мати 4-х дітей і в сім'ї не вистачає грошей. При цьому батьків школярів вона запевняла, що зараз просто немає грошей, щоб сплатити цей борг. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

"Мені ніхто не допомагає: я сама своїми силами одягла, взула, зібрала в школу, і я сиджу в шоці. Я повинна витягнути останні кошти", - заявила Вікторія Мумига.

Цькування почалося після того, як жінка кілька місяців тому не здала 50 грн у фонд класу. Їй в повідомленні написали, що якщо не здасть гроші, то її дочка Каріна не отримає подарунок, навіть попри те, що жінка була готова здати на подарунок окремо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столичному дитсадку зацькували україномовну родину

Про цей інцидент почали говорити в соцмережах. На бік багатодітної жінки встала батьківська спільнота Кропивницького. Активісти привезли дівчинці новорічний подарунок, а адміністрації школи - туалетний папір.

Представниця батьківської ради Кропивницького Євгенія Захарченко заявила, що це здирництво. Активісти мають намір звернутися з відповідною заявою в поліцію.

В адміністрації школи зазначили, що дізналися про конфлікт із соцмереж і пообіцяли розібратися.

У харківській школі вчителька у присутності всього класу присоромила ученицю за те, що її батьки не здали гроші на торт. Його купили на солодкий стіл після закінчення навчальної чверті. Також вона не дозволила дитині залишити клас до закінчення заходу.

Зараз ви читаєте новину «Заборгувала у фонд класу: багатодітній матері влаштували цькування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути