понеділок, 17 грудня 2012 14:02

За убивць сім'ї харківського судді міліція готова дати в 2 рази більше, ніж давала за голову Мазурка

За убивць сім'ї харківського судді міліція готова дати в 2 рази більше, ніж давала за голову Мазурка
Фото: polittech.org

Міліція обіцяє 200 тис грн за надання достовірної інформації, яка допоможе розкрити вбивство судді Фрунзенського райсуду Харкова Володимира Трофимова та членів його сім'ї.

"Особи, які нададуть достовірну інформацію, яка допоможе розкрити тяжкий злочин, отримають грошову винагороду у розмірі 200 тисяч гривень", - йдеться у зверненні, розміщеному на офіційному сайті ГУ МВСУ в Харківській області.

Правоохоронці звертаються за допомогою до водіїв транспортних засобів, обладнаних відеореєстраторами.

"15 грудня по Московському проспекту, 85, приблизно з 8 до 13 години невідомі особи скоїли тяжкий злочин. Міліція Харківщини просить водіїв транспортних засобів, обладнаних відео реєстраторами, які в зазначений час прямували Московським проспектом від Універмагу "Харків" до вулиці Богдана Хмельницького, а також по вулицях Юр'ївська, Куйбишева, Спартака і провулку Юр'ївському, надати копії відеозапису з реєстратора в органи міліції. Звернутися можна в Головне управління МВС України в Харківській області (вул. Раднаркомівська, 5) тел. чергової частини 7059-300, Харківського міського управління міліції (вул. Ярославська, 1/29) тел. чергової частини 700-30-14, за телефоном "102" або у всі районні відділи міліції міста та області. Конфіденційність гарантована", - йдеться у зверненні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пшонка припустив, що вбивство судді в Харкові могло бути замовним

Як повідомлялося, обезголовлені тіла судді, його дружини, сина і цивільної дружини сина були знайдені в суботу в квартирі Трофимова.

Порушено кримінальну справу п.1.ч.2 ст.115 (умисне вбивство двох і більше осіб) Кримінального кодексу України.

Слідство розглядає три основні версії вбивства: вбивство, пов'язане з професійною діяльністю потерпілого, вбивство з метою заволодіння майном потерпілого, а також замовне вбивство.

Нагадаємо, за інформацію щодо Ярослава Мазурка, який підозрювався у розстрілі охоронців столичного ТРЦ "Караван", була оголошена винагорода розміром у 100 тисяч гривень.

Зараз ви читаєте новину «За убивць сім'ї харківського судді міліція готова дати в 2 рази більше, ніж давала за голову Мазурка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути