субота, 15 грудня 2012 18:44

У Харкові невідомі обезголовили всю сім'ю судді

У Харкові невідомі обезголовили всю сім'ю судді
Фото: atn.ua

У Харкові вбита сім'я судді одного з районних судів: сам суддя, його дружина, син і співмешканка сина. Всі тіла обезголовлені. Про це повідомляє видання "Status Quo" з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Тіла загиблих виявили у квартирі судді в суботу в першій половині дня.

На місці події працюють міліція і прокуратура, у тому числі начальник Головного управління МВС України в Харківській області Віктор Козицький та прокурор області Геннадій Тюрін.

Як стало відомо "SQ" з достовірних джерел, убитий - суддя Фрунзенського районного суду Харкова Володимир Трофимов. Загиблий багато років працював у Фрунзенському суді. Подробиці з'ясовуються.

За інформацією сайту облуправління міліції, о 13.02 на номер 102 зателефонував 40-річний чоловік. Він розповів, що в одній з квартир багатоповерхового житлового будинку, розташованого в Московському районі, він виявив чотири обезголовлених тіла своїх близьких родичів: 58-річного власника квартири, його 59-річної дружини, їх 30-річного сина і його 29-річної співмешканки.

Відкрито кримінальне виробництво за ознаками ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Працівники міліції проводять необхідні оперативні та слідчі дії з метою встановлення осіб, які вчинили тяжкий злочин.

Як відомо, в суботу в Україні відзначається День працівників суду.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові невідомі обезголовили всю сім'ю судді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

228

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути