пʼятниця, 28 лютого 2020 01:06

За тиждень в Києві зафіксували 28 грабежів. Випадки по районах

За тиждень в Києві зафіксували 28 грабежів. Випадки по районах
Грабіжники "розгулялися" у Києві.

У Києві, з 20 по 27 лютого, сталося 28 грабежів. Злочинці висмикують сумки, відбирають гроші і мобільні телефони. Напади відбуваються в різний час доби. Жертвами грабіжників стали й діти.

"Помилково вважати, що грабіжники орудують виключно в темний час доби. І вранці, дорогою на навчання або роботу, і ввечері варто бути пильними", – розповіло джерело OBOZREVATEL.

Так, 25 лютого в Солом'янському районі Києва близько дванадцятої ночі невідомий відібрав у 18-річної дівчини мобільний телефон. Це сталося на вул. Василенка.

Подібний злочин стався вранці того ж дня на бульварі Дружби Народів у Печерському районі. Жертвою "мисливця на телефони" став 50-річний чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомий пограбував відділення "Нової пошти"

Напередоднi в Святошинському районі столиці на бульварі Кольцова невідомий відібрав у 73-річної жінки 150 гривень. А ввечері 23 лютого на тому ж бульварі жертвою злочинців стала вже 30-річна жінка. Двоє грабіжників відібрали у неї сумку, мобільник і кілька тисяч грн.

Також грабіжники, особливо наркозалежні, нерідко "полюють" на дітей. Наприклад, увечері 22 лютого, коли ще було світло, злочинець відібрав мобільні телефони у двох братів, молодшому з яких усього 10 років. Це сталося на вулиці Милославській у Деснянському районі Києва.

В одному із сіл Олевського району на Житомирщині затримали 45-річного жителя Миколаївської області. Входив до банди, яка впродовж 2016-2018 років грабувала ювелірні магазини у кількох областях України. Із травня 2018-го був у міжнародному розшуку.

Він змінив ім'я та зовнішність. Викрити його вдалося під час перевірки інформації про підозрілого чоловіка в селі.

Зараз ви читаєте новину «За тиждень в Києві зафіксували 28 грабежів. Випадки по районах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути