Ексклюзиви
неділя, 17 квітня 2011 14:18

За "мінування" Київського вокзалу затримали працівника телеканалу

За "мінування" Київського вокзалу затримали працівника телеканалу

Міліція затримала 29-річного співробітника одного з телеканалів Україні, який 13 квітня повідомив про мінування Центрального залізничного вокзалу Києва.

Як повідомляється на офіційному сайті МВС України, третє за цей тиждень повідомлення про мінування надійшло 13 квітня о 22.15 в лінійний відділ на ст. Київ-Пасажирський. Чоловік сказав, що біля каси № 16 закладено вибуховий пристрій.

На місце події прибули оперативна група, керівництво Управління та лінійного відділу на станції Київ-Пасажирський. Для проведення необхідних заходів задіяли 50 осіб особового складу.

При цьому були евакуйовані близько 200 пасажирів та обслуговуючого персоналу.

Працівники вибухотехнічної служби обстежили вокзальний комплекс, але вибухових пристроїв не виявили. О 22.55 функціонування столичного вокзалу було відновлено.

Затриманий пояснив, що у нього з незнайомим чоловіком біля каси виник конфлікт, а щоб помститися йому він вирішив повідомити по телефону про вибуховий пристрій. Його стан обтяжило вживання алкоголю.

Порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 259 Кримінального кодексу України. Згідно з чинним законодавством, завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян карається штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років.

Зараз ви читаєте новину «За "мінування" Київського вокзалу затримали працівника телеканалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути