Ексклюзиви
пʼятниця, 04 лютого 2011 20:08

У Дніпропетровську затримали "жартівника", який "замінував" вокзал

У Дніпропетровську затримали "жартівника", який "замінував" вокзал

У Дніпропетровську затримали чоловіка, який 31 січня "замінував" центральний залізничний вокзал.

"У ході оперативно-розшукових заходів буквально за дві доби працівниками оперативних служб УМВС спільно зі співробітниками СБУ даний злочинець був встановлений. У нього був вилучений мобільний термінал, з якого був зроблений дзвінок", - повідомив начальник кримінальної міліції УМВС України на Придніпровській залізниці Олег Михальов.

Як виявилося, помилкове повідомлення зробив безробітний 32-річний житель Дніпропетровська. "Під час дзвінка мінер назвався чужим іменем. Свої дії він пояснив, як просто жарт, ніяких корисливих і злочинних мотивів не було", - зазначив начальник кримінальної міліції. Сума матеріального збитку склала 49 509 грн.

За даним фактом слідчим відділом УМВС на Придніпровській залізниці порушено кримінальну справу за ч.2, ст.259 КК України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності). Санкція статті передбачає позбавлення волі терміном від 2 до 7 років.

Нагадаємо, 31 січня, близько 12:00 в лінійне відділення на станції Дніпропетровськ УМВС України на ПЗД надійшло повідомлення про те, що до чергової частини міськуправління міліції зателефонував невідомий, представившись вигаданим прізвищем, і повідомив про замінування залізничного вокзалу.

ИА Новый мост

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровську затримали "жартівника", який "замінував" вокзал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути