пʼятниця, 09 грудня 2011 16:10

З краматорського ювелірного магазину винесли 5 кілограмів золота

З краматорського ювелірного магазину винесли 5 кілограмів золота

У ніч з 7 по 8 грудня невідомі здійснили пограбування одного з магазинів ювелірної мережі "Золото", розташованого на першому поверсі супермаркету "Амстор" у місті Краматорську.

Злочинці розбили скло, ґратів не було, і винесли три сейфа із золотими речами. У ці сейфи після закінчення торгового дня продавці склали всі прикраси. Загальна вага викрадених виробів - близько 5 кілограм.

За неофіційною інформацією, злочинці впоралися всього за 35 секунд і втекли на джипі. Їх зафіксували камери відеоспостереження, встановлені всередині і зовні.

"Слідство тільки розпочато. Відомо лише, що напад на магазин відбувся в період з 2 до 4 години ночі, - повідомила прес-секретар Краматорського МВ УМВС Лілія Фесенко. - Зараз проводиться інвентаризація, вартість викраденого уточнюється. У жовтні нинішнього року схожий злочин стався в сусідньому місті Слов'янську, де також в магазині "Браво" був викрадений сейф з коштовностями".

У Краматорську є 11 заводів з виробництва золотих прикрас. ТОВ "Ювелірний Завод Золото" зареєстрований у цьому місті і має близько 30 торгових точок по всій Україні.

Пограбований салон "Золото" перебував під сигналізацією та цілодобовим наглядом приватної охоронної структури. Наряд міліції прибув на місце через 4 хвилини після того як спрацювала сигналізація. У цей час злочинці вже зникли. За нормами на прибуття наряду на місце події відводиться 3-5 хвилин.

У Краматорську це вже другий випадок нападу на ювелірний магазин в нинішньому році. 25 березня напроти Критого ринку було скоєно збройний напад на магазин "Ювелірні прикраси". Злочинці не встигли нічого вкрасти, але господиня магазину під час нальоту отримала вогнепальне поранення. Нальотчики досі знаходяться в розшуку.

Зараз ви читаєте новину «З краматорського ювелірного магазину винесли 5 кілограмів золота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути