середа, 07 грудня 2011 13:56

Колишній в'язень задушив на Дніпропетровщині пенсіонерку: думав, що та відьма

Колишній в'язень задушив на Дніпропетровщині пенсіонерку: думав, що та відьма

Працівникам Покровського райвідділу міліції в Дніпропетровській області 5 грудня надійшло повідомлення про те, що в одному з будинків по вул.Громова в с.Гавріловка знаходиться труп жінки. Під час виїзду за вказаною адресою без ознак насильницької смерті був виявлений труп 75-річної господарки будинку.

Згідно довідки судово-медичної експертизи, смерть пенсіонерки настала від закритої тупої травми шиї з переломом хрящів гортані та механічної асфіксії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 17-річний житель Макіївки зарубав пенсіонерку

У результаті проведеного комплексу оперативно-розшукових заходів за скоєння злочину був затриманий безробітний, раніше судимий 23-річний місцевий житель. Як з'ясувалося, зловмисник близько 14.00 прийшов до будинку потерпілої і, вважаючи її відьмою, став душити руками. Коли пенсіонерка перестала подавати ознаки життя, молодий чоловік розкидав речі в будинку, імітуючи пограбування, і зник з місця злочину.

За даним фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст.115 КК України "Умисне вбивство". Зловмиснику загрожує позбавлення волі на термін від 7 до 15 років, повідомив ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області.

Зараз ви читаєте новину «Колишній в'язень задушив на Дніпропетровщині пенсіонерку: думав, що та відьма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути