середа, 27 вересня 2017 17:28

"Все було по любові" – вітчим 12-річної породіллі розповів подробиці народження її дитини

"Все було по любові" – вітчим 12-річної породіллі розповів подробиці народження її дитини
Вітчим 12-річної Тетяни з Борислава, яка народила дитину, розповів, як вона завагітніла. Фото: obozrevatel.com

Про вaгiтність 12-річної дівчинки мати та вітчим дізналися, коли вона захвoріла на брoнхіт. Була вже на восьмому місяці, пише ВЗ.

"Місяць тому захвoріла наша найменша дитина. У Тані якраз брoнхіт був. Здали аналізи, лiкар відправив її на УЗД. Тоді і дізналися. Це вже був восьмий місяць, – розповів вітчим Андрій. – Вона худенька. Було видно, що трохи поправляється. Але і їла багато. Ніхто не міг про це подумати. Їй же 12 років! Коли це стало відомо, я був у Польщі. Кинув роботу. Поїхав додому. Таня зізналася мені, що кілька разів мала iнтимні стосунки. 17 січня якраз моя дружина наpoдила. Я був на пoлoгах, брав платну палату. Вирахували, що десь у той час Таня і завaгiтніла".

Дівчина навчається у 6-му класі. Вона у сім'ї– одна дівчина, решта хлопці. Найстаршому – 15 років, іншим – 10, 9, 4 роки і 8 місяців. З мамою Тетяни – Анею, якій 31 рік, офіційно вітчим Андрій не одружений. Мають трьох спільних дітей. Рідний батько дівчинки помер від цукрового діабету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чужий: світ вразив хлопчик, що народився без обличчя

"Так вийшло. Це все було по любові, ніхто нічого не має проти. Ми знали, що вона зустрічається з 18-річним. Я не раз Ані говорив: у дівчинки немає мicячних – підійди, поговори, – розповів вітчим Андрій кореспонденту газети "Високий Замок". – Андрій – наш сусід. Йому 18. Він закінчив школу. Трохи працював у Польщі. Зараз працює у Дрогобичі на м'ясокомбінаті. У нього мама в Італії на заробітках. Хороша сім'я. Ніхто від дитини не відмовляється. Всі допомагають", – додає чоловік.

Чоловік запевняє, що дівчина піде до школи з лютого. З немовлям сидітиме її мати. Тетяна житиме у домі батька дитини.

"Таня переживає за дитину. Тримала її на руках. Плакала. Вона мені весь час надзвонює з лiкарні. Хоче додому, дитину хоче забрати. Маля перевели у львівську міську дитячу клiнічну лiкарню на обстеження.

Новонароджену назвали Діаною.

"Я нікого не звинувачую. З будь-якою дитиною таке може статися. Таня добре вчиться".

Журналісти ВЗ говорять, що юна мати почувається добре. У неї хороший настрій. Увечері час від часу піднімається температура. Біля неї ноутбук, вона постійно щось читає.

У Львівському пологовому будинку №1 народила 12-річна дівчина. Вона живе у Бориславі Дрогобицького району Львівської області. Батько дитини — 18-річний сусід породіллі. Новонароджену перевели в обласну клінічну лікарню.

Зараз ви читаєте новину «"Все було по любові" – вітчим 12-річної породіллі розповів подробиці народження її дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути