понеділок, 23 січня 2023 18:50

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог вчергове провалив наступ на сході. ЗСУ знищують окупантів у великих кількостях

Ворог вчергове провалив наступ на сході. ЗСУ знищують окупантів у великих кількостях
Українські воїни відбили атаки ворога на сході. Фото: Facebook.com/GeneralStaff.ua

Ворог продовжує наступ на Бахмутському та Авдіївському напрямках задля захоплення Донецької області, не зважаючи на численну кыльксть знищених росыйських окупантів.

На Куп'янському напрямку росіяни вели безуспішні наступальні дії. Українські воїни відбили усі атаки ворога. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

"На Лиманському, Новопавлівському, Запорізькому і Херсонському напрямках загарбники обороняються", – пише Генштаб.

На Волинському, Поліському, Сіверському і Слобожанському – обстановка без суттєвих змін, наступальних угруповань ворога не виявлено.

Ворог обстріляв райони Нововасилівки, Бояро-Лежачих і Стукалівки на Сумщині. А також – Гур'їв Козачок, Слобожанське, Зелене, Тернову, Старицю, Вовчанськ, Землянки, Кам'янку і Красне Перше на Харківщині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ "приземлили" два російських штурмовики і вертоліт

На Куп'янському напрямку ворог обстріляв райони Дворічної, Гряниківки, Куп'янська, Кислівки, Крохмального і Берестового у Харківській області, а також Новоселівське і Стельмахівку на Луганщині.

На Лиманському напрямку вогневого ураження зазнали райони Макіївки, Площанки, Кремінної, Діброви і Кузьминого на Луганщині.

На Бахмутському напрямку ворог обстріляв Спірне, Виїмку, Берестове, Білогорівку, Веселе, Красну Гору, Бахмут, Кліщіївку, Курдюмівку, Майорськ і Нью-Йорк.

На Авдіївському напрямку під ворожий вогонь потрапили Бердичі, Авдіївка, Водяне, Красногорівка, Мар'їнка та Новомихайлівка у Донецькій області.

На Новопавлівському напрямку під ворожий вогонь потрапили Микільське, Вугледар, Пречистівка, Нескучне і Велика Новосілка на Донеччині.

На Запорізькому напрямку від артилерійського вогню постраждали Комишуваха на Донеччині, а також Червоне, Гуляйполе, Чарівне, Новоданилівка та Оріхів на Запоріжжі.

На Херсонському напрямку окупанти щодня обстрілюють цивільне населення. Вчергове ворожого вогневого впливу з реактивної системи залпового вогню зазнали Антонівка і Херсон.

Вчора українські воїни знищили понад 720 російських окупантів. За 334 дні знищили понад 121 480 окупантів, 749 ворожих крилатих ракет, 6276 броньованих машин, 3150 танків, 277 гелікоптерів і 287 літаків.

Ворог вів безрезультатні наступальні дії на Лиманському, Авдіївському і Запорізькому напрямках, повідомив Генштаб ЗСУ. Українські захисники відбили атаки окупантів.

Зараз ви читаєте новину «Ворог вчергове провалив наступ на сході. ЗСУ знищують окупантів у великих кількостях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути