середа, 28 вересня 2022 09:30

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог масовано вдарив ракетами С-300 по Миколаєву та артилерією по Очакову

Ворог масовано вдарив ракетами С-300 по Миколаєву та артилерією по Очакову
Російські загарбники у ніч проти 28 вересня вкотре обстріляли Миколаїв з областю. Фото: ілюстративне, t.me/novostiniko

Російські загарбники у ніч проти 28 вересня вкотре обстріляли Миколаїв з областю.

Зокрема, близько 00:50 знову зазнав ракетних обстрілів Миколаїв. За попередньою інформацією, зенітно-ракетними системами С-300. Нанесли удар по промисловій зоні. Попередньо – без жертв, зазначив голова обласної військової адміністрації Віталій Кім у ранковому зведенні 28 вересня.

Також у середу 4:30 обстріляли село Широке. Близько 7:00 сьогодні зафіксували обстріли околиць села Новоолександрівка Інгульської громади, о 7:22 обстрілів зазнала станція Березнегувате. Постраждалих та руйнувань немає.

Вчора, 27 вересня, ворог наносив артилерійські обстріли по аквазоні в Очакові. Постраждалих немає.

Протягом 27 вересня на території села Парутине Куцурубської громади фіксувалися ворожі обстріли касетними снарядами по околицях населеного пункту. Постраждалих немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мінус" 400 окупантів за добу: Генштаб оновив дані про втрати РФ в Україні

"Під постійним вогнем залишаються села, що знаходяться на лінії розмежування Березнегуватської громади. Вчора, 27 вересня, о 10:42 були обстріли околиць села Мурахівка, об 11:50 околиць села Маломихайлівське, о 13:16 станції Березнегувате. Також минулої доби під обстріли потрапили прилеглі території до сіл Лепетиха, Кавказ, Калачеве", – зазначив Кім.

Також у вівторок близько 23:00 зафіксовано обстріли околиць села Новоолександрівка Інгульської громади. Постраждалих та руйнувань немає.

Вчора, 27 вересня, о 10:00, з 14:00 до 15:00 село Широке Широківської громади зазнало обстрілів. Влучання по відкритих територіях, дорожньому покриттю та сільгосппідприємству. Постраждалих немає.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Російські окупанти продовжують терор мирного населення Миколаєва з областю. У ніч на 27 вересня Миколаїв двічі зазнав масованих обстрілів – близько 1:04 та 4:02. За попередньою інформацією, з ракетних систем залпового вогню "Торнадо-С" ворог вдарив по різних районах міста.

Російські окупанти намагаються відновити втрачені позиції на окремих напрямках.

Також обстрілюють позиції наших військ вздовж лінії зіткнення, ведуть повітряну розвідку та гатять по цивільній інфраструктурі та мирних житлових будинках. Про це повідомив Генштаб Збройних сил України вранці 26 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Ворог масовано вдарив ракетами С-300 по Миколаєву та артилерією по Очакову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути