вівторок, 27 вересня 2022 09:16

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти двічі масовано обстріляли Миколаїв із РСЗВ: фото і відео наслідків
4

У ніч на 27 вересня Миколаїв двічі зазнав масованих обстрілів – близько 1:04 та 4:02.

За попередньою інформацією, з ракетних систем залпового вогню "Торнадо-С" ворог вдарив по різних районах міста. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Віталій Кім у ранковому зведенні станом на 8:30.

"Зараз відомо про пошкодження низки цивільних об'єктів в центрі міста, зокрема житлових будинків, магазинів та мережі водопроводу. Також внаслідок обстрілу сталося руйнування складського приміщення з подальшим горінням. За попередньою інформацією, постраждалих немає", – зазначив він.

Артилерійських ударів зазнала аквазона Очакова з 1:30 27 вересня. Постраждалих немає. Сьогодні о 7:15 у місті знову пролунав вибух. Детальну інформацію з'ясовують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На окупованій Луганщині почався призов медиків: кого забирають в першу чергу

"Вночі, 27 вересня, о 4:04 зафіксовано ракетний обстріл села Весняне Веснянської громади. Внаслідок чого частково зруйновано та пошкоджено житлові будинки, соціальну інфраструктуру, гаражі, автівки. Постраждалих немає", – зазначив Кім.

Під постійним вогнем залишаються населені пункти на лінії розмежування в Березнегуватській громаді. 26 вересня о 12:40 росіяни обстріляли околиці села Мурахівка та о 18:20 – околиці станції Березнегувате. Також о 13:05 та 18:50 вибухи лунали в селищі Березнегувате і за його межами. Постраждалих та руйнувань немає, за словами керівника області.

Вчора, близько 14:00 й 16:00, та сьогодні, орієнтовно о 4:00, були обстріли околиць села Новоолександрівка Інгульської громади. Постраждалих та руйнувань немає.

У ніч на 27 вересня Миколаїв двічі зазнав масованих обстрілів
Фото: t.me/novostiniko
У ніч на 27 вересня Миколаїв двічі зазнав масованих обстрілів
У ніч на 27 вересня Миколаїв двічі зазнав масованих обстрілів
У ніч на 27 вересня Миколаїв двічі зазнав масованих обстрілів

"Тривають обстріли Широківської громади. Вчора, о 10:00, 14:00 й 16:00 зафіксовані обстріли села Широке та його околиць. Пошкоджень зазнали два житлові будинки. Влучання теж були по городах та дорогах. Крім того, опівночі були влучання в сільгосппідприємство за межами села. Також вчора, о 13:00, 16:00, 20:00, 23:00 та сьогодні о 4:00 обстріляно село Червона долина. Влучання в раніше зруйновані будинки. Постраждалих немає", – повідомив Кім.

За інформацією ОК "Південь", 26 вересня у Баштанському районі знищено ворожий безпілотний розвідник "Орлан-10".

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Російські окупанти продовжують терор мирного населення Миколаєва з областю. Вчергове обстріляли місто зранку 26 вересня. За попередньою інформацією, загарбники завдали удару по промисловій зоні на околицях Миколаєва.

Російські окупанти намагаються відновити втрачені позиції на окремих напрямках.

Також обстрілюють позиції наших військ вздовж лінії зіткнення, ведуть повітряну розвідку та гатять по цивільній інфраструктурі та мирних житлових будинках. Про це повідомив Генштаб Збройних сил України вранці 26 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти двічі масовано обстріляли Миколаїв із РСЗВ: фото і відео наслідків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути