Ексклюзиви
четвер, 28 березня 2013 09:43

Водій дніпропетровської маршрутки обматюкав та виштовхнув жінку, а потім ще проїхався по її сумках

Водій дніпропетровської маршрутки обматюкав та виштовхнув жінку, а потім ще проїхався по її сумках

У Дніпропетровську водій мікроавтобуса облаяв і виштовхав на узбіччя пасажирку, а потім іще й проїхався по її пакетах, пише ТСН.

Пенсіонерка Ніна Шульженко каже, після того, як грюкнули двері маршрутки, вона залишилася без харчів, натомість - з синцями.

"Садно велике, забій. І сказали, обов'язково пройти рентген, щоб не поламані були ребра. Тому що мені тоді подих взагалі перебило", - розповіла потерпіла.

Жінка розповідає, що маршруткою поверталася додому з магазину. Саме важкі торби з продуктами завадили їй обережно зачинити двері мікроавтобуса, пояснює пенсіонерка.

"Водій вийшов, розповів, куди мені йти, обгавкав. Вихопив у мене мої сумки, жбурнув їх під колеса маршрутки, штовхнув мене, я впала", - пригадала жінка.

Зібрати розчавлені харчі та оговтатися посеред дороги жінці допомогли випадкові свідки.

"Водій забіг в маршрутку з криками, грюкнув дверима і поїхав. У жінки дві сумки були розчавлені", - підтвердив версію постраждалої свідок Андрій Заозеров.

Жінка знайшла водія вже на кінцевій зупинці і почала вимагати вибачень. Та каже, що марно: "Він мене послав і сказав: що ти мені зробиш? Розумієте, в особливо цинічній формі".

Ображена пасажирка викликала міліцію. Правоохоронцям водій пояснив, що зірвався через проблеми в родині. Тепер його на маршруті немає. Його колеги кажуть, що від дня інциденту чоловік не з'являвся.

Водія вже звільнили, а потерпіла пасажирка просто хоче грошей, - це позиція власниці маршрутки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луганський водій маршрутки разом з приятелями жорстоко побили "зайця"

"Згоден був компенсувати всі її витрати, усі зеленки, банки, склянки на дослідження. А вона каже: "Нічого не знаю, як мінімум, 5 тисяч - і я з вами більше не говоритиму". Звідки у водія такі кошти?!", - розповіла телефоном підприємець.

Ніна Шульженко визнає, що справді вимагає 5 тис. грн компенсації моральної та матеріальної шкоди. Пояснює. що це від відчаю. Адже через синці страждає не лише вона - її 32-річний син, хворий на ДЦП.

"Мені його треба посадити, підняти у ванну, посадити на табуретку, на унітаз. Для цього він повинен мене ось так обійняти. А я не можу, розумієте. Виходить, він неходячий", - пояснила жінка.

Поки справу вивчають правоохоронці, пенсіонерка готує ще й звернення до мерії. Вимагає, щоб покарали і власницю маршрутки, що погано добирає персонал.

Зараз ви читаєте новину «Водій дніпропетровської маршрутки обматюкав та виштовхнув жінку, а потім ще проїхався по її сумках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути