вівторок, 15 січня 2013 08:45

Луганський водій маршрутки разом з приятелями жорстоко побили "зайця"

Луганський водій маршрутки разом з приятелями жорстоко побили "зайця"
Фото: budo-blog.ru

У Луганську водій маршрутки жорстоко побив п'ятнадцяти-річного пасажира за те, що той, нібито, не оплатив проїзду. До покарання "зайця" долучився ще й приятель водія – удвох вони відгамселили хлопця просто на зупинці. Спочатку били руками, а коли неповнолітній пасажир упав – добивали ногами. А потім сіли в маршрутку і поїхали далі, пише ТСН.

П'ятнадцяти-річний Євген сів у маршрутку у місті Щастя і відразу сплатив за проїзд. На своїй зупинці в Луганську хлопець пішов до виходу. Але водій знову затребував гроші. А коли не отримав їх, вискочив на вулицю за школярем і разом зі своїм приятелем побив його.

"Ціна питання 6 гривень 35 копійок. Якби він (водій), як слід прийняв гроші і видав квиток, то навіть у такого відморозка, який сидів за кермом, питань би не виникло. У мене дитина обстежувалась у кардіолога дуже довго. Якби вдарили трохи сильніше, могли би вбити", - розповів батько постраждалого Антон Ворожейкін.

У лікарні хлопцеві поставили діагноз "струс мозку". Лікарі також знайшли на шиї хлопця сліди душіння. Від шпиталізації сина батьки відмовились. А от заяву до міліції написали відразу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівненщині жорстоко вбили і спалили таксиста

З остаточною кваліфікацією дій нападника правоохоронці ще не визначилися – або спричинення легких тілесних ушкоджень і рік виправних робіт. Або хуліганство, а це вже до чотирьох років за ґратами.

"Незалежно від того яке рішення буде прийняте, йому необхідно забезпечити відшкодування завданих збитків у тому числі щоб він приніс свої вибачення потерпілому", - заявив Юрій Найдиш, прокурор прокуратури Кам'янобродського району міста Луганська.

Того, хто мав би роз'яснити дії підлеглого, а саме керівника підприємства-перевізника, на робочому місці не виявилося. Поспілкуватися з ним вдалося лише телефоном. Утім, пояснив він небагато.

В обласному управлінні транспорту запевняють, що водія відразу ж відсторонили од роботи, а згодом і звільнили. Утім, чиновники ще чекають висновку правоохоронців, щоб ухвалити рішення щодо подальшої роботи автотранспортного підприємства загалом.

"Будуть застосовані найсерйозніші заходи, аж до розірвання договорів із перевізником. Ми будемо на боці громадян, а не на боці перевізника", - запевнив Максим Счастлівий, начальник управління інфраструктури та туризму Луганської облдержадміністрації.

За словами батька хлопчика, водій свою провину досі заперечує. Але попри його настрої, батьки потерпілого налаштовані рішуче – тільки суд і тільки покарання.

Зараз ви читаєте новину «Луганський водій маршрутки разом з приятелями жорстоко побили "зайця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути