Ексклюзиви
неділя, 30 грудня 2012 10:09

На Харківщині комуніст побив і обматюкав 78-річного "свободівця"

На Харківщині комуніст побив і обматюкав 78-річного "свободівця"
Фото: polittech.org

У місті Дергачі Харківської області 29 грудня 2012 року депутат районної ради від Комуністичної партії України (КПУ) В'ячеслав Губін ударив 78-річного депутата від "Свободи" Миколу Геращенка.

Як повідомляє прес-служба "Свободи", Губін заважав Геращенку виставити агітаційний намет, нецензурно лаявся та погрожував розправою.

"41-річний депутат Дергачівської районної ради приїхав спеціально для того, щоб завадити виставленню агітаційного намету, котрий "свободівці" ставлять щосуботи вже близько двох років. Однак саме через стрімке зростання підтримки Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Дергачах місцевий депутат вирішив власноруч залякати "свободівців". Зокрема, він зазначив, що буде "каждий дєнь прієжать", що "щас прієдут маї" та влаштують розправу", - сказано в повідомленні прес-служби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колесніченко: Хто "плекає рідну неньку Україну і хоче знищити інших, той фашист"

У "Свободі" запевняють, що Геращенко не відреагував на залякування та спокійно продовжував роздавати газети, а Губін вдарив його кулаком в обличчя.

"Лише тоді свободівці викликали міліцію, котра склала протокол. Однак і на цьому комуніст не вгамувався, а продовжував погрожувати та хизувався своєю безкарністю", - повідомила "Свобода".

Зараз ви читаєте новину «На Харківщині комуніст побив і обматюкав 78-річного "свободівця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

333

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути