середа, 02 січня 2013 18:41

На Рівненщині жорстоко вбили і спалили таксиста

Рівненські правоохоронці розшукують осіб, причетних до вбивства 51-річного мешканця села Колоденка, що під Рівним.

Водій Микола Коцюба працював таксистом. Уранці в неділю 30 грудня його знайшли мертвим біля власного автомобіля "Рено кенго". Машина і тіло сильно обгоріли.

Про жахливу знахідку міліцію повідомили мисливці, які того дня проїжджали повз поле між селами Посягва та М'ятин Гощанського району. Близько 9.45 ранку чоловіки помітили згорілий пікап.

"На місце відразу виїхала слідчо-оперативна група. Особу жертви встановили за номером згорілого автомобіля, - розповідають в обласній міліції. – Пікап вигорів повністю, а тіло його власника виявили поруч. Одна рука мертвого водія лежала на передньому пасажирському сидінні, дверцята були відчинені. За кількасот метрів звідти знайшли плями бурого кольору, схожі на кров".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донецького таксиста спалили у багажнику, щоб не платити за проїзд?

Слідчі розшукали в Колоденці дружину покійного таксиста. Вона повідомила, що востаннє бачила чоловіка напередодні ввечері. При собі він мав близько 3 тисяч гривень. Зазвичай, Микола таксував у нічний час біля магазину "Сільпо", що в районі міського автовокзалу. Однак цього разу він туди не доїхав і, ймовірно, підібрав пасажирів десь по дорозі, а потім поїхав у Гощанському напрямку трасою Київ-Чоп. Звідти звернув дорогою до села Посягва.

Міліціонери припускають, що перед смертю таксиста спершу сильно побили, можливо до смерті. А потім тіло відвезли подалі й підпалили. За цією справою призначено ряд експертиз. Поки що невідомо, хто міг скоїти напад на Миколу Коцюбу. Правоохоронці просять усіх, хто володіє будь-якою інформацією, яка може допомогти у розкритті злочину, дзвонити за телефонами:

97-1229229, 067-3818763, 093-5779944 або до чергової частини Гощанського РВ УМВС – 096-1271394.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині жорстоко вбили і спалили таксиста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути