Ексклюзиви
середа, 16 лютого 2011 12:26

Вночі у столиці згоріли 11 автівок (ФОТО)

Минулої ночі, о третій годині, в Деснянському районі столиці на вулиці Братиславській, 42 загорівся припаркований біля 9-поверхівки "Сіат Кордоба". Автівка за мить спалахнула і полум'я від неї перекинулось на поруч розташовані автомобілі "Фіат Добла" і "Лада-1118".

Про це повідомила прес-служба МНС України у місті Київ.

Під дією вогню в автівках вигоріли салони і моторні відсіки, пошкоджені колеса і лакофарбове покриття.

Вогнеборці, які приїхали на пожежу за викликом одного з мешканців будинку, загасили три палаючих автівки і відвернули вогонь ще від двох автомобілів: "ВАЗ-21043" і "Кіа Піканто". В першому пошкоджено багажне відділення, в другому – покриття.

Не пройшло і години, як рятувальники, що працювали на Братиславській, отримали сигнал про пожежу на вулиці Миколи Матеюка, 5-А. Цього разу яскраве вогняне дійство розвернулось у дворі 16-поверхового житлового будинку: там горіли вже 6 автомобілів.

Ланцюг загоряння розпочався з "Фольцвагена Гольфа", перейшов на "Форд Ф'южен" і "Пежо" - всі три автомобілі згоріли. На цьому вогонь не зупинився і "приглянув" ще три автівки: "Шевроле Лачетті", "Дачія Солено" і "Пежо-307". Завдяки оперативному втручанню столичних вогнеборців їх вдалось врятувати; пошкодились бампера, дверцята, багажні відділення і покриття.

На місці обох пожеж працювали спеціалісти з дослідно-випробувальної лабораторії столичного управління МНС, які на разі встановлюють причини загоряння. Попередня версія – занесення стороннього джерела запалення невідомими особами.

Нагадаємо, 4 лютого у Деснянському районі згоріли три легкові автомобілі Таврія-Славута.

Зараз ви читаєте новину «Вночі у столиці згоріли 11 автівок (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути