Ексклюзиви
пʼятниця, 11 січня 2013 16:16

Власника ресторану, який полюбляють опозиціонери, змушують закрити бізнес

Власника ресторану, який полюбляють опозиціонери, змушують закрити бізнес
Фото: velorout.com.ua

Олег Островський – власник ресторанного комплексу "Дикий хутір", у Холодному Яру на Черкащині, скаржиться на місцевих "регіоналів".

"Восени я відкрив екологічну пекарню в селі Тіньки Чигиринського району. Найняв робітників і почав випікати екологічно чистий хліб за старовинними козацькими рецептами. Влада сприйняла мою ініціативу на "ура". Адже я створював 30 робочих місць. Кілограмовий хліб продавав на 10-15 копійок дешевше ніж підприємці з Чигирина та Черкас. Напередодні виборів вийшла стаття в місцевій газеті, де хвалили президента, губернатора та районну владу, які, мовляв створюють на Чигиринщині робочі місця. Тільки про Островського не було ані слова. Районні керманичі пообіцяли мені всіляке сприяння в реалізації хліба. Сказали, що школи, дитсадки і лікарня будуть купувати хліб у мене", - розказав бізнесмен.

Восени Островський вирішив балотуватися в депутати. Агітував проти провладного кандидата Володимира Зубика, але вибори програв.

"Влада мені цього не пробачила. Так і не дозволила реалізовувати хліб у школах. Учора в районну раду викликали головлікаря, завідуючих дитсадками. Наказали припинити закупівлі. З дня на день чекаю перевірки із санстанції та міліції. Замість 30 робітників ледве лишилося 10. І ці можуть бути звільнені, якщо не буде реалізації. Після виборів Партії регіонів уже не треба звітувати про робочі місця, тому нема потреби в агітації. Можна й закривати", - додав він.

Минулого року Островський довго конфліктував із районною владою, яка намагалася закрити ресторан "Дикий хутір". Там люблять відпочивати відомі опозиційні політики. Окрім того Островський щороку власним коштом організовує вшанування героїв Холодноярської республіки, на яке приїздять від 5 до 10 тисяч осіб.

Зараз ви читаєте новину «Власника ресторану, який полюбляють опозиціонери, змушують закрити бізнес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути