Ексклюзиви
понеділок, 29 травня 2017 16:30

Вітчим три роки розбещував малолітніх двійнят

Вітчим три роки розбещував малолітніх двійнят
Затримали 46-річного киянина, який протягом 3 років розбещував малолітніх доньку та сина своєї співмешканки. Фото — Волинські новини

Київські поліцейські затримали 46-річного чоловіка, який протягом трьох років розбещував 12-літніх сина та доньку своєї співмешканки.

Про це повідомляє столична поліція.

"До правоохоронців звернувся старший син жінки і розповів, що з 2013 до 2016 року вітчим розбещував його малолітнього брата та сестру - двійняшок", - повідомляється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині вітчим-таксист зґвалтував падчерку

Поліцейські відкрили кримінальне провадження. В ході слідства з'ясувалося, що вітчим змушував дітей дивитися порно, роздягав і здійснював розпусні дії. При цьому він погрожував дітям фізичною розправою і фотографував на телефон.

З квітня 2016 року зловмисник переховувався від правоохоронців, вдалося затримати його лише зараз. За скоєне йому загрожує до 15 років в'язниці.

В слідчому ізоляторі Кривого Рогу помер педофіл, який протягом тривалого часу ґвалтував 3-річну прийомну доньку. Розпусні дії знімав на відео. Маніяк чекав, поки вони залишаться удвох і користувався безпорадністю малечі.

Зараз ви читаєте новину «Вітчим три роки розбещував малолітніх двійнят». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути