субота, 27 травня 2017 18:10

Чоловік, який ґвалтував прийомну доньку, помер у СІЗО

Чоловік, який ґвалтував прийомну доньку, помер у СІЗО
Вітчим протягом тривалого часу ґвалтував доньку. Інтим записував на відео. Згодом невідомий його оприлюднив. Педофіла помістили в СІЗО. Там насильник і помер ФОТО: Zmi.ck.ua

26 травня в слідчому ізоляторі Кривого Рогу помер педофіл, який протягом тривалого часу ґвалтував 3-річну прийомну доньку. Розпусні дії знімав на відео. Маніяк чекав, поки вони залишаться удвох і користувався безпорадністю малечі.

Про це повідомив "Перший Міський".

"27 січня 2016 року невідомий активіст передав на телебачення відеозапис із порнографічним змістом. Справа набрала розголосу. Тоді з активістом зв'язалася сестра ґвалтівника, намагалася його підкупити. Жінка передала йому флешку з секретними файлами і заплатила чоловікові та його друзям 40 тис. грн за мовчання. Гроші чоловік взяв. Однак запис вирішив оприлюднити. 26 січня підозрюваного помістили під варту. Розпочали розслідування. Колишній товариш по службі педофіла впізнав його на відео за тембром голосу і будовою тіла. У жовтні справу довелося розглядати по-новому, бо в суддівській колегії відбулася заміна. Затриманий чоловік до останнього заперечував свою провину", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зґвалтував, приставивши ніж": знайшлася ще одна жертва одеського таксиста

У Фастові на Київщині чоловіка за розбещення 5-річного племінника засудили на 8 років. Брат прийшов до сестри у гості та запропонував відвести малого до бабусі. У той вечір вони випивали. Дорогою чоловік вчинив розпусні дії.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік, який ґвалтував прийомну доньку, помер у СІЗО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути