Ексклюзиви
вівторок, 25 грудня 2012 19:26

Виселення з київської квартири жінки з шістьма дітьми перенесли

Сьогодні зранку, 25 грудня, родина Буртових дізналась, що їх виселення перенесли. Мати Алла Буртова та шість її дітей десять років доглядали за інвалідом та жили з ним у одній столичній двокімнатній квартирі за адресою проспект Комарова, 16. Коли інвалід помер, то родина дізналась, що квартиру переписали на його родичів, які ніколи не з'являлись.

За словами жінки, на квартиру претендує Віталій Улицьким. Він є засновником і співвласником креативного агентства USP та партнером мережі ресторанів "Козирна карта". Проте, за її словами, чоловік ніколи не з'являвся і ніяк не допомагав хворому родичу.

"У нього не було родичів, на яких можна переписати цю квартиру. Він розумів, що залишився один. Його били, давали наркотики, а тут він потрапив у родину. Ви собі не уявляєте, що це таке доглядати за хворою людиною. Я його тягала на собі, годувала з миски. Коли я його мила у ванній, то він мені руки цілував. У мене від цього котились сльози", - розповіла Буртова.

За її словами, політики намагаються допомогти жінці відвоювати свою квартиру. На її дверях повісили табличку з написом "Приймальня Олега Ляшка".

"Нам телефонували високі чини, які співчували, але не могли нічим допомогти. Деякі навіть не представлялись, але заздалегідь казали, що нас будуть викидати з квартири і пропонувати гуртожиток. Дванадцять народних депутатів звернулися у київську прокуратуру. А київська прокуратура скидує ці всі питання на Солом'янську прокуратуру", - зауважила жінка.

За її словами, вирішити питання з квартирою не можуть, бо тут задіяна ціла мафія. Їй пропонували житло у гуртожитку, але за документами родина мала б там жити всього декілька місяців.

"Тут задіяна мафія Солом'янського району — це нотаріус, відділ опіки, який все знав з 2002 року і не оспорив це рішення, а значить був в долі, Солом'янська міліція, яка повина перевірити, а нічого не робила і Солом'янська прокуратура написала відмову у порушенні кримінальної справи проти нотаріуса Лариси Яковенко", - зазначила Буртова.

Нагадаємо, родина Буртових доглядала за інвалідом, у якого синдром Дауна. Після його смерті з'ясувалось, що з'явились нові власники квартири. Всі суди Буртові програли. Іншого житла не мають. Наразі мати Алла з шістьма дітьми намагаються добитись, аби їм залишили цю квартиру.

"Я буду звертатися до суду і просити відкласти виконавчо. Буду просити у Вищому спеціалізованому суді на розгляді справи, що ці документи були прийняті до уваги. Тому що суддя їх просто не бачить", - додала постраждала.

Зараз ви читаєте новину «Виселення з київської квартири жінки з шістьма дітьми перенесли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути