вівторок, 09 лютого 2021 14:30

Вірив у безкарність: 13-річний булер тероризував учнів і вчителів

Вірив у безкарність: 13-річний булер тероризував учнів і вчителів
На Сумщині 13-річний школяр тероризував учнів і вчителів. Директор начального закладу звернулася до поліції. Фото: su.npu.gov.ua

13-річний учень школи у Ямполі на Сумщині тероризував учнів і вчителів. Профілактичні бесіди з ним проводилися. Проте на них він не реагував, а навіть насміхався.

Директор начального закладу звернулася до поліції, повідомили у відділі комунікації ГУНП області.

"Жінка розповіла, що протягом тривалого часу один з учнів поводить себе зухвало, дозволяє собі ображати інших школярів та педагогів, і навіть вчиняв фізичне насильство. Поліцейські опитали постраждалих. Поспілкувались і з самим хлопцем. Стало зрозуміло, що хлопець вірить у свою безкарність", - розповідає Віталій Єрохов, начальник відділення поліцейської діяльності №1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 13-річні школярки виклали в учнівський чат інтимні фото однокласниці

За вчинки сина відповідатиме його мати. На жінку склали адміністративний протокол. Їй загрожує штраф або громадські роботи.

З учнями школи поліцейські провели додаткові профілактичні бесіди щодо відповідальності за булінг. Розповіли, як протидіяти фізичному й психологічному насильству з боку однокласників.

В одній зі шкіл Бериславського району на Херсонщині перед уроком фізкультури побилися 11-річні однокласники. Потерпілий прийшов додому та пожалівся матері на цькування. Мати хлопця звернулася в поліцію. З'ясувалося, що булер агресивно поводиться з усіма дітьми. На зауваження вчителів та матері не реагує, жінка не може вплинути на сина.

Зараз ви читаєте новину «Вірив у безкарність: 13-річний булер тероризував учнів і вчителів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути