Ексклюзиви
середа, 20 січня 2021 09:13

13-річні школярки виклали в учнівський чат інтимні фото однокласниці

13-річні школярки виклали в учнівський чат інтимні фото однокласниці
У одній зі шкіл Новотроїцького на Херсонщині 13-річну дівчину зацькували однолітки. За справу взялася поліція. Фото: hr.npu.gov.ua

В одній зі шкіл Новотроїцького на Херсонщині 13-річну дівчину зацькували однолітки. Вони створили в месенджері учнівський чат, де принижували дівчинку. А згодом виклали туди її інтимні фото.

Мати школярки звернулася до поліції. Розповіла, що донька відмовилась ходити до школи та бачитись з друзями. Під час перевірки факт кібербулінгу підтвердився, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Про те, що в доньки виникли непорозуміння в класі, жінка дізналась наприкінці минулого тижня. До останнього дівчина замовчувала проблеми. Далі з'ясувалося, що ситуація "затяжна" – ще місяць тому в одній з соціальних мереж з дівчинкою почав спілкуватись хлопець її віку. Під час довготривалого листування він попросив надіслати її інтимні фото, і вона погодилася. Через деякий час один з однокласників показав дівчині чат у месенджері, куди її запрошено не було. Там однокласники висловлювалися на адресу дівчини нецензурною лайкою та надсилали між собою її інтимні фото. Дівчина згадала, що саме ці фото вона надіслала новому знайомому в соціальній мережі", - розповіли правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школярки цькували однокласницю, бо не мала нового телефону й гарних речей

Ювенальний поліцейський поспілкувався з учнями класу та з'ясував, що листування в соціальній мережі з дівчиною вели 2 її однокласниці.

"13-річні дівчата створили акаунт хлопчика-підлітка та листувались з ученицею. Потім скріншоти діалогів або фотографій надсилали в учнівський чат, де й насміхались з жертви", - розповів начальник ювенальної превенції поліції Херсонщини Віталій Сайфутдінов.

Відносно батьків неповнолітніх кривдниць правоохоронці склали адміністративні протоколи. А з дітьми провели профілактичні бесіди.

У Херсоні двоє школярів влаштували однокласнику булінг. П'ятикласника залякували, штовхали та обзивали лайливими словами. За дії кривдників відповідатимуть їхні батьки.

Зараз ви читаєте новину «13-річні школярки виклали в учнівський чат інтимні фото однокласниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути