пʼятниця, 09 вересня 2011 10:13

Випаровування з туалету отруїли відвідувачів McDonald's

Випаровування з туалету отруїли відвідувачів McDonald's

Відвідувачі ресторану швидкого харчування McDonald's в американському штаті Джорджія отруїлися парами отруйної речовини в туалеті. В результаті інциденту загинула літня жінка, ще дев'ять людей постраждали.

Що за отруйна речовина призвела до смерті відвідувачки і яким чином вона опинилася в туалеті закусочної, поки що невідомо.

Інцидент стався в четвер вранці за місцевим часом у місті Пулер на півдні штату. Двох жінок рятувальники знайшли непритомними у вбиральні ресторану. За словами начальника поліції міста Марка Ревенью, 80-літня відвідувачка ресторану померла через декілька годин після того, як вдихнула отруйну речовину в туалеті.

Прибувши на місце інциденту рятувальники відчули дивний запах, проте встановити його джерело поки що не вдалося. Всі постраждалі, з-поміж них троє пожежників, потрапили до лікарні.

Начальник служби порятунку Вейд Сіммонс повідомив, що на місці події не було виявлено жодних хімікатів. Слідчі чекають розтину загиблої, щоб встановити достеменну причину її загибелі. Ведеться розслідування.

"Ми продовжуємо працювати з місцевою владою, щоб зібрати більше інформації про те, що могло статися, - йдеться в заяві Джона і Монік Паламціо, які володіють McDonald's. - Безпека наших клієнтів і співробітників є і буде залишатися нашою головною прерогативою. Наші думки і молитви звернені до сімей постраждалих".

Нагадаємо, що McDonald's втратила світову пальму першості серед ресторанів швидкого харчування його обійшов ресторан Subway. Згідно зі звітом компанії, в 2010 році у Subway працювали 33 тисячі 749 точок швидкого харчування. У McDonald's торік працювали 32 тисячі 737 ресторанів.

Зазначимо, що шанувальники McDonald's постійно здійснюють відкриття на тему якості їжі в мережі. Недавно американська фотохудожниця з'ясувала, що їжа з McDonald's за півроку навіть не починає гнити. Проте подібні дослідження стосовно інших закусочних проводять украй рідко.

Зараз ви читаєте новину «Випаровування з туалету отруїли відвідувачів McDonald's». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути