субота, 17 серпня 2019 11:19

Винуватця подвійного ДТП звільнили з-під варти

Винуватця подвійного ДТП звільнили з-під варти
Колишнього голову Перечинської РДА на Закарпатті Віктора Олефіра засудили на 7 років за "п'яне" подвійне ДТП. До вступу вироку суду в дію його відпустили на волю. Фото: mukachevo.net

На Закарпатті екс-главу Перечинської РДА Віктора Олефіра, якого засудили до 7 років в'язниці за вчинення смертельної ДТП, звільнили з-під варти до вступу вироку в законну силу.

У прокуратурі Закарпаття пояснили, що через відсутність колегії в Закарпатському апеляційному суді, Верховним судом України визначена підсудність за Львівським апеляційним судом, пише Mukachevo.net.

"Оскільки 13 серпня закінчився термін утримання, а Львівський апеляційний суд не продовжив запобіжний захід, то винуватець двох смертей вийшов на свободу. Тому Прокуратура Закарпатської області вимагає взяти під варту колишнього керівника Перечинської РДА", – йдеться в публікації.

Розгляд клопотання призначено на 30 серпня.

Торік 13 липня Віктор Олефір сів за кермо напідпитку. Протаранив відбійник, в'їхав у паркан і збив двох жінок — 71 і 56 років. Молодша померла за годину, старша — наступного дня.

Зараз ви читаєте новину «Винуватця подвійного ДТП звільнили з-під варти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути