вівторок, 12 липня 2011 14:52

Вінницький хуліган покусав міліціонера

Вінницький хуліган покусав міліціонера

Погриз обидві руки та розбив обличчя міліціонеру у Вінниці 31-річний п'яний хуліган. 10 липня близько 20 години той із другом били 60-річного чоловіка, який стояв на тролейбусній зупинці по Площі Героїв Сталінграду в мікрорайоні Замостя.

"Наш працівник, Андрій Павловський, проходив повз це місце. Був у штатському, у нього був вихідний. Павловський підбіг до нападників і став між ними. Один з хулігани накинулися й на нього, другий продовжував бити чоловіка", - розповіла керівник Центру Громадський Зв'язків міліції Вінниччини Анна Олійник.

Поки міліціонер утримував хулігана однією рукою, іншою набирав номер гарячої лінії "102".

"Павловський повалив порушника на землю, скрутив йому руки за спину. Але той викручувався, декілька разів встиг вдарити в обличчя. Ще й вкусив за руки. Подзвонити Павловському на "102" так і не вдалося. Телефон вибили з рук. Люди викликати міліціонерів не поспішали", - додала Олійник.

Викликала "Беркут", який патрулював місто жінка-свідок. Та єдина з натовпу, погодилася давати свідчення.

"Поки на місце прибули бійці "Беркуту", чоловік, якого били, втік. Пропав і другий нападник. Вдалося затримати одного хулігана, який напав на міліціонера", - зауважила Олійник.

Правоохоронцям довелося постаратися, аби доставити затриманого до Замостянського райвідділу міліції. Той виривався, нападав, бив ногою по службовій машині. За словами керівника відділу Сергія Сокирана, в діях підозрюваного вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст.296 КК України ( хуліганство) та ст.342 КК України (опір працівникові правоохоронного органу).

Зараз працівники міліції шукають другого хулігана та потерпілого.

Зараз ви читаєте новину «Вінницький хуліган покусав міліціонера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути