Ексклюзиви
вівторок, 22 січня 2013 13:05

Вінничанин "замінував" банк, бо йому там не видали гроші

Вінничанин "замінував" банк, бо йому там не видали гроші
Фото: tengrinews.kz

На Вінниччині затримали чоловіка, який "мінував" відділення "Приват-Банку" у Калинівці. Хуліган вирішив помститися банкірам, бо не видали йому 16 тис грн.

До обіду 21 січня у відділення, яке знаходиться в центрі міста по вул. Леніна, прийшов 50-річний місцевий.

"Так чула, що хотів забрати з каси 16 тисяч гривень. Йому переводом прислали. Та грошей дядькові не дали. Сказали, немає такої суми", - розповіла місцева Любов Поліщук.

За кілька годин до міліції міста зателефонував невідомий. Попередив, що приміщення банку по Леніна заміновано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Столичні станції метро вже двічі "мінувала" психічно хвора жінка

"Понаїхало міліції, пожежних, "швидкої". Собаки гуляли по офісу банку, як у себе дома. Люди налякалися страшно. Бо той банк знаходиться на першому поверсі п'ятиповерхівки. Люди там живуть, є ще поряд салон краси. Навпроти "Укртелеком", ще якісь установи", - додала Поліщук.

Правоохоронці з піротехніками перевірили приміщення, вибухівку там не знайшли.

"В цей же час встановили підозрюваного у скоєні злочину. 50-річного жителя Калинівського району затримали дорогою додому. Вже у відділенні міліції чоловік виправдовувався, що повідомив про замінування аби "віддячити" працівникам банку за обслуговування. Чоловік не зміг цього дня зняти кошти з рахунку, тож, аби зігнати злість, набрав "102", - повідомляє Анна Олійник, керівник прес-центру МВС Вінниччини.

За інформацією міліціонерів, затриманий вже мав проблеми з законом. Проти нього порушили кримінальну справу за ст. 259 КК України "Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності". За це нестиме відповідальність від 2 до 6 років позбавлення волі. Крім цього хуліган повинен сплатити витрати, пов'язані з виїздом і роботою усіх служб оперативного реагування. За приблизними підрахунками сума понад 50 тис грн.

Зараз ви читаєте новину «Вінничанин "замінував" банк, бо йому там не видали гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути