Ексклюзиви
середа, 03 жовтня 2012 13:51

Столичні станції метро вже двічі "мінувала" психічно хвора жінка

Столичні станції метро вже двічі "мінувала" психічно хвора жінка
Станція метро "Вокзальна" була закрита на вхід і вихід після повідомлення про мінування. Фото: mk.ru

Правоохоронці встановили особу жінки, яка повідомила про помилкове замінування станції метро "Дорогожичі" в понеділок. Нею виявилася психічно неврівноважена 24-річна киянка, яка пару тижнів тому "мінувала" станцію "Вокзальна".

Як розповіли в прес-службі охорони метрополітену, ця жінка перебуває на лікуванні у лікарні, дзвінок у міліцію з повідомленням про нібито мінування вона зробила, скориставшись телефоном своєї сусідки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київський вокзал знову "замінували"

У прес-службі нагадали, що після дзвінка про нібито мінування станції "Вокзальна", міліція її затримала й помістила у лікарню, оскільки ця жінка раніше перебувала на обліку в психіатричній лікарні. Якщо після проведення повторного комісійного обстеження психіатрами цю жінку визнають підсудною, то вона буде притягнута до кримінальної відповідальності за свої "жарти" з міліцією.

Як повідомлялося, станція метро "Вокзальна" була закрита на вхід і вихід після повідомлення про мінування, яке виявилося помилковим. Аналогічна ситуація сталася 1 жовтня, коли надійшло неправдиве повідомлення про мінування станції "Дорогожичі" Київського метрополітену.

Зараз ви читаєте новину «Столичні станції метро вже двічі "мінувала" психічно хвора жінка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути