вівторок, 09 серпня 2011 12:40

Вінничанин забив дружину до смерті через запізнення

Вінничанин забив дружину до смерті через запізнення

На Вінниччині в Літинському районі 39-річного чоловіка з села Дашківці чекає до 10 років позбавлення волі. Той через ревнощі забив свою 40-річну дружину. Та, на кілька годин затрималася. Пояснити чому, не змогла.

3 серпня подружжя вечеряло на власному подвір'ї.

"Почали сваритися. Затриманий обвинувачував дружину у зраді. Бо запізнилася на кілька годин. Почав випитувати, де була, та нічого не відповіла. Тоді, він почав її бити. Жінка вдарилася головою об стіну, впала на сходи. Бійка продовжувалася ще, поки потерпіла знепритомніла. Чоловік переніс її на ліжко. Сам ліг на інше. Наступного дня до них навідалися сусід та сестра потерпілої. Чоловік сказав, що його дружина ще спить. Оскільки вже був день, і в цей час жінка ніяк не могла спати, у сестри виникли підозри", - повідомила Ірина Засаднюк з СЗГ УМВС України у Вінницькій області.

Судмедекспертиза встановила у потерпілої перелом грудної клітини, розрив печінки та крововилив у мозок. Міліціонерам чоловік намагався пояснити, що смерть дружини — нещасний випадок. Немов, вона з необережності впала на сходи, через що і померла.

"Подібні травми явно вказували на те, що людина отримала не в результаті падіння. Після тривалих суперечливих виправдовувань, чоловікові нічого не залишилось, як розповісти, що сталось насправді. Коли помітив, що дружина мертва, помив підлогу, переодягнувся у чистий одяг, а старий закинув під ліжко, де лежала його дружина", - повідомив в.о. начальника Літинського райвідділу міліції Олег Головащенко.

Зараз підозрюваний затриманий. Стосовно нього порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 121 КК України – умисне тяжке тілесне ушкодження, яке спричинило смерть потерпілого.

"Так трапилося життя у жінки, всі її били. З цим чоловіком вона познайомилася два роки тому. На сільгоспроботах. Так і зійшлися. Вона ж переїхала в Дашківці жити в батьківській хаті після розлучення. Від першого шлюбу двоє дорослих синів. Старший вже одружений, менший вирішив залишитися жити із батьком", - розповіли в Дашківській сільраді.

Зараз ви читаєте новину «Вінничанин забив дружину до смерті через запізнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути