пʼятниця, 25 лютого 2022 12:11

Війська РФ накрили "Градами" евакуаційні автобуси

Війська РФ  накрили "Градами" евакуаційні автобуси
Окупанти накрили "Градами" автобуси, що їхали до Щастя евакуювати людей. Фото: v-variant.com.ua

Автобуси, що їхали до Щастя на Луганщині, щоб евакуювати мешканців, потрапили під обстріли.

Російські окупанти накрили їх "Градами", повідомив голова обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай у Facebook.

"Ситуація важка. Найпотужніші обстріли в районі Щастя, Золотого, Новотишківка. Старобільськ обстріляли "Смерчами". Місцеві органи евакуюють людей, де це можливо, бо під обстрілами це робити неможливо. Організували два автобуси для маломобільних людей. І щойно вони під'їхали до Щастя, їх одразу накрили "Градами". Слава богу, водії живі, але поранені", - повідомив Сергій Гайдай, передає Суспільне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупант гатить в житлові будинки з Білорусі й Криму. Одне місто втратили - ЗСУ

За інформацією УЗ, потяги в Луганську область не скасовані, однак будуть затримки. Охочі можуть скористатися можливістю виїзду хоч із квитком, хоч без квитка.

Сергій Гайдай додав, що багато людей записуються в тероборону, підприємці допомагають машинами та спецтехнікою та усім можливим. Усі потреби військових намагаються оперативно забезпечувати.

Росія о 4:00 24 лютого ранку напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «Війська РФ накрили "Градами" евакуаційні автобуси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути