понеділок, 01 серпня 2016 10:34

Відвідувач лікарні побив медика

 
У Житомирі завідувач відділення інтенсивної терапії та анестезіології обласної лікарні В'ячеслав Мельник опинився на лікарняному ліжку з переламаним носом та закритою черепно-мозковою травмою. Його побив відвідувач лікарні, йдеться у сюжеті ТСН.
За словами лікарів, відвідувача обурило те, що його не хотіли пускати до реанімації до свого паралізованого зятя без халата і бахіл на підпитку.

"Ми намагалися спілкуватися з ним, якимсь чином досягти контакту, заспокоїти його надати ту інформацію, що він вимагав. Проте він був недоступний", - розповіла лікар-анестезіолог Анастасія Ільченко.

Медики викликали поліцейських, які забрали відвідувача, щоправда, він через кілька годин знову повернувся і почав бійку.

"Він нічого другий раз не пояснював. Це було неочікувано. Ми виходили з ординаторської, і я отримав удари", - розповідає потерпілий медик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна двійнею Дарина Лаговська знову знайшлася

Рідні хворого кажуть, що медики не хотіли розповідати про стан пацієнта.

Після інциденту медики звернулися з листом до чиновників про виділення додаткового фінансування на охорону обласної лікарні.

"Потрібно, щоб якась була охорона, бо він безперешкодно повторно зайшов до відділення і наніс тілесні ушкодження. Тут не можна виключати, що він міг би прийти не з кулаками, а з ножем", - каже Юрій Данилюк, заступник головного лікаря Житомирської обласної лікарні.
Зараз ви читаєте новину «Відвідувач лікарні побив медика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути