пʼятниця, 01 грудня 2017 08:20

Вибух у суді в Нікополі: з'явилась нова версія подій

Вибух у суді в Нікополі: з'явилась нова версія подій
Руслан Тапаєв, який кинув дві гранати у суді Нікополя, міг зробити це не через помсту за вбивство старшого сина, а заради того, щоб вберегти життя молодшому сину. Фото: 24tv

Руслан Тапаєв, який кинув дві гранати у суді Нікополя, міг зробити це не через помсту за вбивство старшого сина, а заради того, щоб вберегти життя молодшому сину.

Руслан Тапаєв є батьком ще одного сина – Султана. Він відбуває тюремне покарання за аварію зі смертельним наслідком, коли на пішохідному переході насмерть збив двох дівчат та втік з місця події, пише "Говорящий Никополь".

"Сьогодні ж проходило судове засідання у справі людини, відомого в Нікополі як "Мопа". На нього і з'явився Тапаєв старший. Наше джерело стверджує, що одну гранату він кинув собі під ноги, а другу в сторону підсудного – "Мопи". Також джерело говорить, що Тапаєв старший переживав про долю свого сина Султана, якому "Мопа" на зоні не дав би життя. І таким чином вирішив позбутися від загрози", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибух у Нікопольському суді: поліція розповіла деталі інциденту

Причиною ворожнечі між "Мопою" та родиною Тапаєв міг бути переділ ринку наркотиків у місті.

30 листопада у Нікопольському суді під час слухання справи про вбивство Руслан Тапаєв підірвав дві гранати. Внаслідок цього загинуло 2 чоловіків, ще 10 людей отримали поранення. За однією з версій подій, зробив він це з помсти через вбивство його сина Різвана Тапаєва. Саме розгляд цієї справи відбувався у суді.



Зараз ви читаєте новину «Вибух у суді в Нікополі: з'явилась нова версія подій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути