пʼятниця, 04 жовтня 2013 11:43

Вибух на кордоні влаштував нелегал з Кабардино-Балкарії – ЗМІ

Вибух на кордоні влаштував нелегал з Кабардино-Балкарії – ЗМІ
Фото: УНН

Вибух на кордоні між Україною та Росією вчинив нелегал, ймовірно - з Кабардіно-Балкарії. Про це УНН повідомив співрозмовник у правоохоронних органах.

Як стало відомо, чоловіка виявили під ковдрою у мікроавтобусі громадянина Молдови. Крім нелегала та водія, в салоні автобусу перебувало ще четверо пасажирів, які перетинали кордон легально.

Коли чоловіка провели до приміщення пункту пропуску для перевірки документів, він предоставив паспорт громадянина РФ, який виявився фальшивим. Як повідомив співрозмовник УНН, чоловік витяг гранату та підірвав її.

Нагадаємо, вночі 4 жовтня до пункту пропуску в Сумській області прибув автобус з молдавськими номерами. Українські прикордонники виявили невідомого чоловіка, який ховався в салоні. Його доставили в кабіну паспортного контролю, де він надав паспорт громадянина РФ, однак з'ясувалося, що документ чоловікові не належить.

За фактом інциденту розпочато розслідування, яке проводить міжвідомча слідчо-оперативна група куди увійшли провідні спеціалісти МВС, СБУ та прокуратури.

Зокрема, міліція розпочала кримінальні провадження одразу за чотирма статтями Кримінального Кодексу України: ст.15,115 п.5(замах на вбивство), ст.201 (контрабанда), ст.358(підроблення документів, використання підроблених документів), ст.332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України).

Зараз ви читаєте новину «Вибух на кордоні влаштував нелегал з Кабардино-Балкарії – ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути