Ексклюзиви
середа, 02 жовтня 2013 21:04

В озеро на Львівщині впав снаряд з місцевого полігону – рибалки

В озеро на Львівщині впав снаряд з місцевого полігону – рибалки
Фото: google.com.ua

В озеро поблизу села Грушів на Львівщині щось упало. На березі саме були рибалки. Люди на 100% впевнені, що то був снаряд. Більше того, знають, звідки він, оскільки неподалік знаходиться військова частина, де проводилися показові навчання. Військові нічого не коментують. Справою вже займається прокуратура.

Снаряд впав у озеро фактично за 200 метрів від рибальських наметів. Люди впевнені, це була ракета із полігону, бо якраз відбувалися показові навчання, йшлося у "Надзвичайних новинах" на ICTV.

Вибух стався тоді, коли рибалки були на озері, а селяни працювали поруч. Свідки кажуть, спочатку почули сильний гуркіт, потім побачили вогонь у небі, який летів з боку полігону. За декілька секунд предмет упав в озеро. Удар був такої сили, що намети рибалок ледь не перекинуло, а у хатах, що неподалік, повибивало шибки. "Це справжня ракета, ззаду полум'я, летіла вона низько, під кутом", - розповіла рибалка Ліда.

Саме у цей день на Яворівському полігоні проходили показові навчання. Військові демонстрували, що вміють, керівництву держави (присутнім був президент Віктор Янукович – Ред). Селяни розповідають, вибухи лунали із самого ранку. Тому впевнені, що військові запустили у них снаряд.

Військові ж запевняють, що вони тут ні до чого. Вибухи, мовляв, влаштували рибалки. Так вони начебто глушили рибу. Щоправда, офіційний коментар у штабі надавати відмовилися. Рибалки ж запевняють, такими снарядами навіть браконьєри ніколи не користуються. Цією надзвичайною ситуацією вже займається військова прокуратура. Правоохоронці кажуть, доказів, що у людей ледь не влучив снаряд із полігону, немає. Рибалки, які ледь не постраждали від вибухів, впевнені, що народилися в сорочці. Якби снаряд влучив у берег, наслідки б були трагічні. Селяни ж тепер бояться жити поруч із полігоном.

Зараз ви читаєте новину «В озеро на Львівщині впав снаряд з місцевого полігону – рибалки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути