субота, 19 травня 2018 13:57

Вдарили кастетом та зламали щелепу: в партійному офісі побили журналіста

Автор: facebook.com/yaranatsmen
  У полтавському офісі "Соціалістичної партії" побили журналіста Ярослава Журавля
У полтавському офісі "Соціалістичної партії" побили журналіста Ярослава Журавля

У полтавському офісі "Соціалістичної партії" побили журналіста Ярослава Журавля. У чоловіка зламана щелепа, струс мозку та пошкоджені зуби. Його товаришу представники "Соцпартії" погрожували через його коментарі у Facebook, повідомив Ярослав Журавель.

За словами журналіста, вони вирішили прийти до офісу партії, щоб поговорити про інцидент. Після цього журналіста побили.

"Ми з Дмитром Дмитро Демусом зайшли в офіс, привітались, сіли за стіл. Але навіть не встигнувши щось запитати толком, як Сергій Чередніченко почав обкладати матом Дмитра. Я тільки встиг сказати, щоб перейшли на спокійний тон, як хлопець збоку почав мене провокувати, ображати. Я не звертав на нього уваги, бо розумів, що він тут всього лиш підлеглий Чередніченка і продовжував говорити саме з Чередніченком. В цей час підло, поки я не бачив, цей хлопець, начебто Антон, ударив мене збоку. Можливо кастетом. Стілець перевернувся, я впав зі стільця і відчув декілька сильних ударів в потилицю. Не встиг я встати, як ще пройшла серія ударів. В той час інший учасник Алоев Михайло почав мене виштовхувати поки із за його спини перший ще кидав удари. В цей час Чередніченко просто сидів і дивився на весь цей процес", - повідомив журналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Києва сталося масове побоїще

У партії слова журналіста спростовують.

"Не плутайте хамство, хлопчачі ситуації з політикою. Піаритися треба справами, а не дурнею! Ніякої журналістської роботи не було. Був тролінг та хамств двох хлопчаків. Це погана точка входу в політику. Зараз ми надамо всі пояснення працівникам поліції та місії ОБСЕ", - написав пізніше у Facebook щодо ситуації голова осередку партії Сергій Чередніченко.

Поліція відкрила кримінальне провадження за погрозу або насильство журналіста. Поліція встановила фігурантів конфлікту.Триває досудове розслідування.

Журналіст Gazeta.ua Назарій Мазилюк, який постраждав під час штовханини між націоналістами і поліцією біля маєтку Сергія Льовочкіна, був госпіталізований. Лікарі обухівської лікарні наклали йому на голові три шви. За словами журналіста, ушкодження йому наніс правоохоронець гумовим кийком.

Зараз ви читаєте новину «Вдарили кастетом та зламали щелепу: в партійному офісі побили журналіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути