пʼятниця, 26 серпня 2011 15:15

Вбивство на Рівненщині: син кухонним ножем зарізав батька

Вбивство на Рівненщині: син кухонним ножем зарізав батька

У селі Малеве Демидівського району на Рівненщині 26-річний місцевий мешканець під час сварки зарізав кухонним ножем 55-річного батька. Парубок встромив ножа йому в живіт, а потім ще тричі загнав лезо в груди.

"Суперечки у цій сім'ї виникали постійно. Батько з сином, проживали під одним дахом і не могли знайти спільної мови. Того дня мати поїхала на роботу в село Радомишль Луцького району, що в сусідній Волинській області. Син косив на городі. Коли повернувся, то зустрів батька вже напідпитку. Перекинувся "люб'язностями" і стусанами, молодик пішов з друзями пити пиво. Близько п'ятої вечора він повернувся додому. Під час сварки хлопець вхопив кухонного ножа й вдарив батька", - розповіла Вікторія Івашинюта з відділу звязків з громадськістю обласного УМВС України.

Батько помер у власному будинку до приїзду швидкої. Хлопець сам зателефонував у міліцію й повідомив про вбивство. На місце злочину виїхала слідчо-оперативна група на чолі з начальником обласної міліції Василем Лазутком.

"Слідчі Демидівського райвідділу порушили кримінальну справу. Хлопцеві інкримінують навмисне вбивство. Йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років", - зазначили в обласні міліції.

Парубок повністю визнав провину.

Зараз ви читаєте новину «Вбивство на Рівненщині: син кухонним ножем зарізав батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути