Ексклюзиви
вівторок, 01 жовтня 2013 13:36

В Ужгороді "Шкода" з водієм "під кайфом" перекинулася та загорілася на очах у міліції

В Ужгороді "Шкода" з водієм "під кайфом" перекинулася та загорілася на очах у міліції

Резонансна автопригода сталася днями в Ужгороді. Співробітники міліції намагалися зупинити водія-порушника, проте він, проігнорувавши вимогу, змусив наряд ДАІ влаштувати за ним погоню. Закінчилося все тим, що "Шкода-Суперб" на швидкості зачепила колесом бордюр, від чого перекинулася, а далі загорілася.

Серед ночі на шаленій швидкості на вулиці Гагаріна з'явилася "Шкода-Суперб", яка обігнала авто, що пригальмувало на пішохідному переході. Поруч ніс службу наряд ДАІ. Співробітники міліції намагалися зупинити водія-порушника, але він проігнорував вимогу стражів доріг і помчав  далі. Міліціонери кинулися навздогін.

Тим часом "Шкода" продовжувала свій шалений рух. Водій, грубо порушуючи правила дорожнього руху, попрямував по зустрічній смузі через залізничний переїзд. На одному з перехресть проїхав на червоне світло, ледь не зачепивши інший транспортний засіб. Погоня закінчилася біля магазину "Осетія".

Тут "Шкода" на швидкості зачепила колесом бордюр, від чого перекинулася, а далі загорілася. На щастя, вчасно підоспіли  співробітники ДАІ та водії інших транспортних засобів, котрі й погасили пожежу. Водій іномарки відбувся переляком і незначними тілесними ушкодженнями.

23-річний житель Мукачева, який був за кермом, поводився неадекватно, тому працівники міліції припустили, що він знаходиться у стані наркотичного сп'яніння. Оглянувши салон іномарки, правоохоронці виявили залишки фольги (у неї зазвичай фасують наркотичні препарати) та очні краплі (наркомани використовують їх для звуження зіниць). Пізніше в салоні знайшли метамфетамін і кастет, що належить до холодної зброї. Авто доставили на штрафмайданчик.

Нині за цим фактом триває слідство, злочин внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Зараз ви читаєте новину «В Ужгороді "Шкода" з водієм "під кайфом" перекинулася та загорілася на очах у міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути